Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Θερμοπύλες - Σπάρτη με τα πόδια!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Χρήστος Τετριμίδας ξεκινώντας από τις Θερμοπύλες θα διανύσει 490 χλμ για να μεταφέρει τα μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και δύναμης των Ελλήνων, που οφείλουν να μην  το βάζουν κάτω, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς...

To ταξίδι θα ξεκινήσει από τις ιστορικές Θερμοπύλες έως την πατρίδα του Λεωνίδα, την Σπάρτη και έχει συνολικό μήκος 490 χλμ. την οποία θα διανύσει πεζή ο πρώην αστυνομικός Χρήστος Τετριμίδας.

«Το όραμά μου είναι η "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΠΟΡΕΙΑ", που ξεκίνησα πέρυσι, να γίνει ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός με διεθνή απήχηση, όπως το "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ". Θέλω επίσης να στείλω ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες, ειδικά αυτή την περίοδο που διανύουμε, να μην το βάλουν κάτω, όπως έκαναν σε δύσκολους καιρούς και οι πρόγονοί μας. Ευχαριστώ όλους όσους είναι στο πλευρό μου και βοηθούν αυτή την προσπάθεια», είπε μεταξύ άλλων στο LamiaReport, ο Χρήστος Τετριμίδας.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα γίνουν στάσεις και εκδηλώσεις σε ιστορικούς δήμους, απ΄ όπου θα περάσει ο αστυνομικός από τις Θερμοπύλες, ενώ ο τερματισμός θα γίνει σε 11 ημέρες στη Σπάρτη, μπροστά από το μνημείο του Λεωνίδα, όπως και πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου