Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αφίσσα του ΣΥΡΙΖΑ με φωτό κινητοποίησης του ΚΚΕ!

Πιθανόν αρκετοί από τους αναγνώστες να θυμούνται την προεκλογική αφίσσα του ΣΥΡΙΖΑ (…“προχωράμε χωρίς αυτούς”…) με φωτογραφία την Ακρόπολης και τις… κνίτισσες που κρατούσαν τις κόκκινες σημαίες, άθελά τους, να εκτελούν χρέη χρέη κομπάρσων. Προφανώς κάποιοι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν μαγικά σαν και αυτά που ευαγγελίζεται πως θα κάνει αν γίνει πρωθυπουργός (λέμε τώρα) ο Τσίπρας.
Πήραν λοιπόν την φωτογραφία με την διαμαρτυρία του ΚΚΕ στον βράχο της Ακρόπολης την έκοψαν και έφτιαξαν αφίσσα.Απάτη τρανταχτή αφού παρουσίαζαν μια κινητοποίηση ως δική τους (στο χρηματιστήριο της "αγωνιστικής γυμναστικής αυτά μετρούν) και την παρουσίασαν ως δική τους.    
Φαίνεται όμως πως θέλουν να εμπεδώσει το πανελλήνιο την απάτη κι έτσι ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά στο εξωτερικό.

Θαυμάστε αφίσσα για την ομιλία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιρλανδία, όπου προφανώς φαντάστηκαν πως πέφτει κομματάκι μακρυά για να τους πάρουμε είδηση. 

Όμως "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"  λέει ο λαός και έχει δίκιο. Να λοιπόν η πραγματική φωτογραφία της κινητοποίησης του ΚΚΕ από την οποία οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ έκοψαν την υπογραφή "ΚΚΕ" και έφτιαξαν την αφίσσα τους…Προφανώς κάπως έτσι φαντάζονται πως θα κόψουν και το δημόσιο χρέος της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου