Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Μυστήριο με 28χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο


Σοκ έχει προκαλέσει στη Μικρόπολη Δράμας η ανεύρεση του πτώματος ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο.Τα ίχνη του 28χρονου Δ.Τ. είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το πρωί της περασμένης Κυριακής, 21 Οκτωβρίου και έκτοτε αναζητείτο.


Ο άνδρας βρέθηκε σήμερα κρεμασμένος και πολλοί μιλούν για αυτοκτονία, ωστόσο, κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να ανακοινωθεί με βεβαιότητα πριν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα και η ιατροδικαστική εξέταση.

Άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος πάντως που επικοινώνησαν με τη zougla.gr μιλούν για έναν άνθρωπο που «δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό του», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του, καθώς ο νεαρός άνδρας, όταν βρέθηκε, ήταν γυμνός και φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Λίγα μέτρα πιο μακριά, μέσα σε ένα εκκλησάκι, εντοπίστηκαν τα ρούχα του καθώς και ορισμένη ποσότητα κάστανων, που είχε ο ίδιος μαζέψει.

Κοντά στο σημείο βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο, ενώ δεν βρέθηκε καμία κλήση σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος έπασχε από νοητική υστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου