Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ: Ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία!


Δημοσίευμα της πρώτης σε κυκλοφορία στη Ρώμη εφημερίδας κάνει λόγο για Ελληνίδες που μεταναστεύουν στην Ιταλία για να γίνουν πόρνες

«Από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την  Ήπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα. Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία».

Με αυτά τα λόγια ξεκινά το ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» η οποία υποστηρίζει ότι όλο και περισσότερες Ελληνίδες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στην Ιταλία, λόγω οικονομικής κρίσης, και να γίνουν πόρνες.
Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πριν από λίγες μέρες η ιταλική αστυνομία εντόπισε Ελληνίδες σε δρόμους της περιφέρειας να κάνουν πεζοδρόμιο. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης ή δρουν οργανωμένα.
«Από ό, τι μπορέσαμε να δούμε αυτά τα κορίτσια έχουν την τάση να είναι πολύ απόμακρα. Προσέχουν να μην εισβάλουν στην «περιοχή» των άλλων ιερόδουλων αλλά προσπαθούν ακόμα κι έτσι να καθιερωθούν στα μονοπάτια της πορνείας στην Ρώμη.»  λέει ένας δημοτικός αστυνομικός.
Εκτός από τη Ρώμη έχουν εντοπιστεί Ελληνίδες ιερόδουλες και σε μικρότερες πόλεις καθώς «Μπορούν πολύ εύκολα να πηγαινοέρχονται από την Κέρκυρα στο Μπαρι ή στο Πριντιζι καθώς η ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι συχνή» είπε τοπικός αξιωματούχος στην εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου