Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Οι πολυέλαιοι «έκαναν φτερά» με τις ευλογίες του παπά!


Ένα απίστευτο συμβάν καταγράφηκε σε ενορία που βρίσκεται στις παρυφές της Πάτρας. Πιστοί ανακάλυψαν πως τουλάχιστον τρεις πανάκριβοι πολυέλαιοι έχουν… εξαφανιστεί.Δράστης, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, είναι ο παπάς που υπηρετεί στην ενορία και ο οποίος συνέλαβε ένα σατανικό σχέδιο.

Ο ιερέας άρχισε σταδιακά, ξεκινώντας από τον κεντρικό πολυτελέστατο πολυέλαιο, να αφαιρεί τμήματα που είχαν καθαρό μπρούντζο και να τα παραδίδει, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι και πιστοί της περιοχής, σε ιδιώτη!

Να σημειωθεί πως ο κεντρικός πολυέλαιος απαρτίζεται από 240 ανεξάρτητα τμήματα μεταξύ τους, που άναβαν το καθένα χωριστά ή και όλα μαζί. Από αυτά, ο «καλός» ιερέας άφησε μόλις 150 στην εκκλησία και τα υπόλοιπα φέρεται να τα προώθησε σε ιδιώτη στην περιοχή του Μιντιλογλίου.

Όπως αναφέρουν στη μήνυσή τους οι ενορίτες, ο παπάς, για του οποίου τη δράση ενημερώθηκε πριν από τέσσερις μήνες και ο μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά... προχώρησε και σε δύο πιο μικρούς πολυελαίους, οι οποίοι αποτελούνται από 110 ανεξάρτητα κομμάτια που συναρμολογούνται και αφαίρεσε τα 72!

Πηγή: εφημερίδα «Κόσμος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου