Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο εφιάλτης ξεκινά από την Disneyland με τα βραχιολάκια που φέρουν τσιπ rfid!

Οι τελικές δοκιμές για μετατροπή του πλανήτη σε Big Brother....

Η υλοποίηση του, εφιαλτικού για την ανθρωπότητα, σεναρίου που προβλέπει την παρακολούθηση όλων των πολιτών από τις κυβερνήσεις, έχει ξεκινήσει από τα... παιδιά. Ο μιθριδατισμός της κοινωνίας ξεκίνησε από την τηλεόραση με το γνωστό παιχνίδι όπου η ιδιωτική ζωή των "παικτών" ήταν καταγράψιμο υλικό για της κάμερες και επιλογή του "κυβερνήτη" του παιχνιδιού τι θα δείξει για να πληροφορηθεί ο κόσμος και τις θα κρατήσει για την εξουσία του!  Η κοινωνία έχει συνηθίσει (σ.σ. δυστυχώς!!!) και έτσι είναι πλέον ζήτημα λίγων χρόνων η μετατροπή του πλανήτη σε έναν τεράστιο Big Brother. Οι τελικές δοκιμές γίνονται στην πιο μεγάλη παιχνιδοχώρα του πλανήτη. Οι επισκέπτες του πάρκου της Disney σύντομα θα μπορούν να φορούν wristbands βραχιολάκια για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες και να ξεκλειδώνουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου με τη νέα τεχνολογία που είναι σε φάση δοκιμών.
Η Walt Disney Parks and Resorts πρόσφατα πήρε άδεια από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) να δοκιμάσει υψηλής τεχνολογίας wristbands. Η συσκευή, που ονομάζεται Magic Band, περιλαμβάνει ένα τσιπ ταυτοποίησης ραδιο-συχνότητας (rfid).
Η Disney εισάγει την τεχνολογία που θα μπορούσε να αλλάξει δραστικά τις επισκέψεις στα πάρκα της μέσα από μια μακροπρόθεσμη πρωτοβουλία που ονομάζεται «εμπειρία νέας γενιάς», η οποία θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με δημοσιευμένα άρθρα.
Ο Tom Staggs, πρόεδρος της Walt Disney Parks and Resorts μιλούσε το Φεβρουάριο του 2011 για τις πιθανές αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Anaheim, λέγοντας ότι οι επισκέπτες μίας ημέρας θα μπορούσαν να κλείνουν την ημερομηνία επίσκεψης και να ελέγχουν για δωμάτιο ξενοδοχείου από το σπίτι τους.

«Έχουμε δοκιμάσει τρόπους για να κάνουμε την εμπειρία των πελατών μας ακόμα καλύτερη από ό, τι είναι σήμερα», δήλωσε η Marilyn Waters, εκπρόσωπος για την Walt Disney Parks and Resorts.

Η Disney είχε την υποχρέωση να ζητήσει την άδεια της FCC, διότι τα wristbands χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία.
Η Disney επίσης ζήτησε πρόσφατα τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα wristbands που περιλαμβάνουν τις ετικέτες RFID, που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.
Οι επισκέπτες στο Walt Disney World στη Φλόριντα έχουν δοκιμάσει παρόμοια τεχνολογία.
Για παράδειγμα, σε ένα τεστ, οι επισκέπτες πήραν κάρτες Fastpass με τσιπ RFID τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στο αεροδρόμιο για να περνάνε τους ελέγχους μέσω μιας συσκευής και για να κάνουν βόλτες αργότερα στα πάρκα της Φλόριντα.
Τα wristbands, επίσης, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ετήσιες κάρτες ή πολυήμερα εισιτήρια. 
Με πρόσχημα λοιπόν την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πελατών, εισάγεται μια από τις πιο εφιαλτικές τεχνολογίες στο σώμα του ανθρώπου. Ακολουθεί, σε κάθε άνθρωπο, η εισαγωγή υποδορίως του μικροτσίπ, το οποίο ήδη εφαρμόζεται στους σκύλους. Μετά τις ΗΠΑ θα ακολουθήσουν οι χώρες - δορυφόροι, ως συνήθως. Τότε η ιδιωτική ζωή και η ελευθερία κάθε ανθρώπου θα έχουν μετατραπεί σε σιλικονούχα ηλεκτρισμένα μόρια...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου