Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Καταστηματάρχης συνελήφθη για βιασμούς 13χρονων κοριτσιών


Αναστάτωση επικρατεί στην Ορεστιάδα μετά τη σύλληψη 42χρονου καταστηματάρχη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς 13χρονων κοριτσιών, ενώ ερευνώνται και άλλες υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την ασφάλεια.
Οι ψίθυροι στην κλειστή κοινωνία της Ορεστιάδας ότι ο 42χρονος είχε αποπλανήσει μαθήτριες, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά τα 13 χρόνια, είχαν φθάσει από καιρό στ' αυτιά των αστυνομικών. Ωστόσο, κανείς από τους γονείς που είχαν πληροφορηθεί τα αποτρόπαια εγκλήματα εις βάρος των παιδιών τους δεν προχωρούσε σε καταγγελία, φοβούμενοι ότι θα δεχθούν την κατακραυγή της κλειστής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έγινε συντονισμένη επιχείρηση από την ασφάλεια και ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη. Οι πληροφορίες για τη δράση του συνοδεύτηκαν με κατοχή οπλισμού, που επιβεβαιώθηκε. Ο 42χρονος κατηγορείται ότι κατείχε παράνομα ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, 20 φυσίγγια, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού όπλου, μία βαλλίστρα σκοποβολής, δύο μαχαίρια και δύο μικρά ξίφη, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και μία σιδηρογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταστηματάρχης στην εξέτασή του για τα όπλα «έσπασε» και αποκάλυψε και τις υποθέσεις αποπλάνησης και βιασμών 13χρονων κοριτσιών στους τελευταίους μήνες. Παρότι μέχρι χθες δεν ανακοινώθηκε επισήμως οτιδήποτε για την υπόθεση των κοριτσιών, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι επιβεβαιώθηκαν με επώνυμες καταγγελίες τέσσερις περιπτώσεις. Τα περιστατικά αφορούσαν προηγούμενους μήνες, αλλά η δικογραφία διαβιβάστηκε γρήγορα στις ανακριτικές αρχές, που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 42χρονου και για αυτά τα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου