Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τι βρέθηκε σε τσαντάκι αστυνομικού των ΜΑΤ στην Πάρο;


Μια σοβαρότατη καταγγελία έφθασε στη zougla.gr από την Πρωτοβουλία Πολιτών Πάρου και σίγουρα θα προκαλέσει αναταράξεις στις τάξεις της αστυνομίας.


Κατά τη διάρκεια συμπλοκής των ΜΑΤ με ζευγάρι κατοίκων του νησιού, ένας «Ματατζής» έχασε το τσαντάκι του, το οποίο περισυνέλεξαν οι κάτοικοι.
Όταν το άνοιξαν, τους περίμενε μια τεράστια έκπληξη, καθώς περιείχε ένα μαχαίρι και σύνεργα… «χασισοποσίας».


Οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον αστυνομικό διοικητή Σύρου, ενώ και το ζευγάρι ετοιμάζει μηνύσεις για την επίθεση που δέχθηκαν από τους προστάτες του νόμου. 

Η ιστορία περιγράφεται με λεπτομέρειες:

«Τέσσερα άτομα των ΜΑΤ καθώς περνούσαν έξω από την πλατεία της Παροικιάς τράβηξαν με τη βία έναν νεαρό, επειδή την ώρα που περνούσε τους χαμογέλασε.
Τους ζητήσαμε τον λόγο για τον οποίο βούτηξαν το παλικάρι και καμία απάντηση δεν πήραμε. Μια γυναίκα ζήτησε τα στοιχεία του αστυνομικού και μπήκε μπροστά του.

Αμέσως δέχθηκε επίθεση με σπρώξιμο και βρισιές από τον ίδιο, με μάρτυρες όλους μας.

Ο σύζυγός της έσπευσε να την υπερασπιστεί και δέχθηκε και εκείνος κλοτσιές και αγκωνιές... αλλά ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, διότι πάνω στην εμπλοκή έπεσε από τη ζώνη του αστυνομικού ένα μικρό τσαντάκι, το οποίο περιείχε έναν σουγιά, ένα μικρό φλογοβόλο, χαρτάκια για χασίς και μια πίπα. 



Πράγματα χρήσιμα, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, και σίγουρα θα γίνει μήνυση από το ζευγάρι...
Ο διοικητής της Σύρου παρευρισκόμενος στο περιστατικό ενημερώθηκε για το γεγονός και ελπίζουμε πως θα χειριστεί το θέμα όπως πρέπει... Ευτυχώς, το παλικάρι το αφήσανε...
“Ντοπαρισμένα” άτομα ήρθαν υποτίθεται να διαφυλάξουν τους κατοίκους της Πάρου και όχι μόνο αυτό δεν γίνεται, αλλά δεχθήκαμε επίθεση άνευ λόγου και αιτίας…
Παιδιά ηλικίας όχι πάνω από 20-25 χρόνων με χαμένο το βλέμμα τους διαβασμένα να έρθουν να κάνουν τι; 

Οι χρυσαυγίτες ήρθαν να κόψουν την πίτα τους και τρεις κλούβες των MAT κατά τ’ άλλα ήρθαν για τα τυχόν γεγονότα που θα δημιουργούσαν εκείνοι, αλλά ψάχνονται να τα δημιουργήσουν οι ίδιοι, δηλαδή το ίδιο το κράτος... Πάντως, το χαμένο και απλανές βλέμμα των μικρών είναι συγκλονιστικό!!!!».
Στελέχη της Κατεχάκη επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας και ανέφεραν ότι για το θέμα παρενέβη εισαγγελέας, ο οποίος διαπίστωσε ότι τα «χαρτάκια» των τσιγάρων δεν είναι παράνομα καθώς πωλούνται ελεύθερα στην αγορά, ενώ ο σουγιάς δεν εμπίπτει στον νόμο περί όπλων.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου