Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Στους καιρούς της γερμανικής κατοχής

Εξώφυλλο του Όριον τον Οκτώβριο του 2011
επισημαίνει την γερμανική νεο-κατάκτηση της πατρίδας μας. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει μια επικίνδυνη πολιτική ηγεσία που έχει υποδουλωθεί πλήρως στους διεθνείς τοκογλύφους και τους τραπεζίτες. Είναι επικίνδυνη για τους λαούς της, είναι θανατηφόρα για την συνοχή της Ευρώπης. Αυτή η διαπίστωσα έρχεται αβίαστα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο. 

"Ξαφνικά" ανακάλυψαν ότι η Κύπρος λειτουργεί ως... πλυντήριο χρημάτων. Την ίδια ώρα που προστατεύουν χώρες όπως το Λιχτενστάιν, το Βατικανό (έχει και εκεί "αμαρτωλές" τράπεζες, το Μονακό και, κυρίως την Ελβετία! Που βρίσκεται δίπλα από την Γερμανία και κρύβονται στα "παραδοσιακά" θησαυροφυλάκιά τους όλες οι βρωμιές της Γης! 
Μετά την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία (αν και οι Ιρλανδοί το έπαιξαν καλά και προς όφελός τους το παιχνίδι), την Ιταλία (δεν φαίνεται να πιάνει απόλυτα εκεί ο εκβιασμός), την Ελλάδα, ήλθε η Κύπρος. Οι τελευταίες όμως έχουν και ανυπέρβλητα εθνικά ζητήματα ανοιχτά. Σε συνδυασμό με την οικονομική ευρωστία της Τουρκίας, όσα γίνονται στην Ελλάδα και την Κύπρο οδηγούν σε εθνική πανωλεθρία! Αν δεν το καταλάβουν αυτό οι πολιτικοί μας, τότε έχουν σοβαρές ιστορικές ευθύνες για τα όσα θα επακολουθήσουν. Με τις αποφάσεις τους οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δημιούργησαν ένα καινούργιο "Αττίλα" που δολοφονεί την κυπριακή οικονομία και οδηγεί το μαρτυρικό νησί σε απίστευτες περιπέτειες.
Μας έκαναν πλύση εγκεφάλου ότι τα μνημόνια είναι "για το καλό μας".  Όμως, η πράξη αποδεικνύει ότι αυτό που συμβαίνει είναι εθνική καταστροφή. Προσέξτε την πονηριά! Επίτηδες μπέρδευαν την ανοργανωσιά, την διαφθορά και όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία του ελληνικού κράτους, με τα εγκληματικά οικονομικά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού. Όμως είναι δύο διαφορετικά πράγματα, βεβαίως και υπάρχουν σημεία που συναντώνται αλλά, άλλο να φτιάξεις την δημόσια διοίκηση και το κράτος σταματώντας την κομματοκρατία που είναι η βασική αιτία του κακού και άλλο να ληστεύεις μια χώρα εξαθλιώνοντας τον λαό της. 
Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στην Κύπρο. Αφού κλέψουν τις καταθέσεις Κυπρίων και ξένων μέσω χαρατσίου, να βάλουν χέρι και στην ακίνητη περιουσία των Κυπρίων. Παράλληλα να μαζέψουν στις δικές τους τράπεζες ότι μπορούν από την Κύπρο. Μόνο που στην μαρτυρική μεγαλόνησο υπάρχει ένας παράγοντας τον οποίον ενδεχομένως δεν σκέφθηκαν καλά: τους Ρώσους. Διότι οι περισσότερες καταθέσεις είναι ρωσικές. 
Ήδη Πούτιν και Μεντμέντεφ διαμήνυσαν ότι δεν θα ανεχθούν κλοπή των ρωσικών χρημάτων και καλούν τον υπουργό οικονομικών της Κύπρου στη Μόσχα. Αλλά και οι Άγγλοι που θίγονται, πυροβολούν τις αποφάσεις της Ε.Ε. χαρακτηρίζοντας "επικίνδυνη για την εγγύηση των καταθέσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση την απόφαση για επιβολή φόρου στους καταθέτες των κυπριακών τραπεζών" (Financial Times).  Και προσθέτει η εφημερίδα - σημαία των "αγορών" στο κύριο άρθρο της: 
«Αντιμέτωποι με ένα κράτος-μέλος που βυθιζόταν, αντί να ρίξουν στην Κύπρο σωσίβιο, οι ηγέτες της ευρωζώνης πέρασαν μια μυλόπετρα γύρω από το λαιμό της»  τονίζοντας ότι εκεί που η ευρωζώνη έδειχνε να έχει μπει σε μια σωστή τροχιά, επέστρεψε στις παλιές της αυταρχικές συνήθειες.  
Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις, εμείς οφείλουμε να υποστηρίξουμε την Κύπρο με όλα τα μέσα. Διότι αν "κουρευτούν" οι καταθέσεις εκεί, ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει ότι το ίδιο δεν μπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Όσο κι αν προσπαθούν να διαβεβαιώσουν οι πολιτικοί και επειδή πολλές φορές έχουν "διαβεβαιώσει" για διάφορα αλλά αυτά συμβαίνουν, δεν πείθουν. Θα πρέπει να κατανοήσουμε εμείς οι Έλληνες πως βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο. Και θα πρέπει να στρατευθούμε, να αντισταθούμε. Άλλως, το μέλλον προβλέπεται εξαιρετικά ζοφερό στους καιρούς της γερμανικής κατοχής...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου