Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τρομερές καταγγελίες Ντινόπουλου για τον «εκλεκτό του Γ. Παπανδρέου»

-Ο άνθρωπος που όπως αποκάλυψε χθες το Newsbomb.gr κινεί ακόμα νήματα στην ενεργειακή πολιτική της χώρας προ των ευθυνών του.

Τρομερές καταγγελίες Ντινόπουλου για τον «εκλεκτό του Γ. Παπανδρέου»
Μύδροι και κατά του υπουργείου περιβάλλοντος από τον βουλευτή, που αναγκάζουν το Newsbomb να επαναφέρει το ερώτημα: Σας επηρεάζουν οι εισηγήσεις του κυρίου Παπαρσενου στην χάραξη της ενεργειακής πολιτικής ή λειτουργείτε ως συνεχιστές του καθεστώτος Παπανδρέου σε όλα τα επίπεδα;

Σεισμικές δονήσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις του Αργύρη Ντινόπουλου για τα έργα και τις ημέρες του Γ.  Παπαρσένου, επικεφαλής της ΔΕΣΦΑ και κολλητός του κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Ο κ. Ντινόπουλος είχε προκαλέσει αναταράξεις στη ΔΕΣΦΑ όταν αποκάλυψε το μισθολογικό «πάρτι» που συνεχίζει η διοίκηση εν μέσω κρίσης.
Πρωταγωνιστής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ και κολλητός φίλος του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, κ. Γιώργος Παπαρσένος, ο οποίος εισπράττει 8.500 ευρώ μηνιαίως, ενώ φροντίζει και τα GoldenBoysτης επιχειρήσεις τα οποία εισπράττουν από 5.000 έως 7.500 ευρώ μηνιαίως.
Ο Παπαρσένος λοιπόν αυτή την περίοδο έχει τεθεί επικεφαλής της ΔΕΣΦΑ την ώρα που ο Σαμαράς αγωνίζεται να πείσει τους ρώσους επενδυτές για το αδιάβλητο των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ σε ερώτηση του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Ευ. Λιβιεράτο, ο εκλεκτός του Γιώργου Παπανδρέου Γιώργος Παπαρσένος εισέπραξε μέσα στο 2012 πάνω από 120.000 ευρώ και τώρα αλλάζει τα εμβάσματα του μισθού του στην Τράπεζα για να γλυτώσει τον έλεγχο.
«Την ίδια ώρα απολαμβάνει προκλητικά προνόμια με πιστωτικές κάρτες που πληρώνει η κρατική ΔΕΣΦΑ ( δηλαδή εμείς) , απεριόριστη αγορά καυσίμων , αυτοκίνητα TURBO και έξτρα αμοιβές για… ταξίδια στο εξωτερικό ,αλλά και μέσα στην Ελλάδα» τονίζει ο Ντινόπουλος.
«Στην νομική υπηρεσία οι δέκα (!) δικηγόροι εξακολουθούν να παίρνουν…. 16 μισθούς τον χρόνο επειδή έτσι γνωμοδότησαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους. Η προϊσταμένη της νομικής υπηρεσίας Σοφία Μιχελάκη παίρνει ( επί 16 !) 6.800 ευρώ τον μήνα».
Αν και ο κ. Ντινόπουλος έχει υποβάλλει πολλά ερωτήματα προς τον υπουργό Περιβάλλοντος για τους μισθούς στη ΔΕΣΦΑ, απάντηση μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί.
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος αντί να ερευνήσει τις καταγγελίες του βουλευτή τον παραπέμπει στις ανακοινώσεις της ΔΕΣΦΑ που συσκοτίζουν την υπόθεση
Δείτε αναλυτικά τη νέα ερώτηση του κ. Ντινόπουλου για το όργιο σπατάλης στην κρατική ΔΕΣΦΑ. 
πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου