Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Θα ανεχτούμε την νέα γερμανική Κατοχή;


Η Ευρώπη ζει εδώ και τέσσερα χρόνια ιστορικές στιγμές. Ουσιαστικά βιώνει έναν μεγάλο, σκληρό και με τεράστιες ανθρώπινες απώλειες, οικονομικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει η Γερμανία και οι σύμμαχοί της. Έναν πόλεμο που στοχεύει τις χώρες του Νότου. Αυτές που η αλαζονική φυλή του Βερολίνου προφανώς θεωρεί πως κατοικούνται από "κατώτερης φυλής ανθρώπους".  

Με πρόσχημα την "οικονομική πειθαρχία" και εξασφαλίζοντας συμμάχους βρώμικους, πονηρούς, αφελείς, δήθεν ορθολογιστές κ.ά., στις διάφορες χώρες προσπαθεί να εξοντώσει τις χώρες εκείνες που στέκονται (ή που μπορεί να σταθούν στο μέλλον) εμπόδιο στα σχέδιά της για ολοκληρωτική και απροκάλυπτη κατάκτηση της Ευρωπαϊκής ηπείρου. 
Οι Γερμανοί εργάζονταν χρόνια τώρα, μεθοδικά και με σταθερότητα, για την επίτευξη του σκοπού τους. Μέσω εταιρειών και των μυστικών τους υπηρεσιών "μιζάρισαν" τα πολιτικά συστήματα διαφόρων χωρών μετατρέποντας έτσι -και μέσω εκβιασμού- πολλούς πολιτικούς σε πειθήνια όργανά τους. Η περίπτωση της Siemens στην Ελλάδα, η διαφυγή - προστασία του Χριστοφοράκου, η υπουργοποίηση διαφόρων προσώπων και άλλα πολλά δίνουν πλήρη την εικόνα του τι συνέβη. 
Το ίδιο έπραξαν και σε άλλες χώρες, και με άλλες εταιρείες. Η "συμμορία του Βερολίνου" με την κυριούλα που τοποθέτησε στην καρέκλα της η Goldman Sachs και τον θλιβερό μισάνθρωπο υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε, κατάφεραν στις υπό κατοχήν χώρες να παράγεται κατοχικό δίκαιο, ώστε να δικάζονται οι κατακτημένοι υπήκοοι των κρατών με αυτό και όχι με το εθνικό. Παράλληλα, για τα χοντρά οικονομικά παιχνίδια έχουν φροντίσει τα προηγούμενα χρόνια να χρειάζεται η έγκριση των Βρυξελλών. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ελληνική ΔΕΠΑ, την οποίαν μας υποχρεώνουν να πουλήσουμε. Οι Βρυξέλλες θα εγκρίνουν σε ποιον θα πουληθεί!  Δηλαδή, από την μια μας λένε "κόψτε τον λαιμό σας, βρείτε χρήματα" και από την άλλη διατηρούν απαγορεύσει για να ελέγχουν συνολικά το παιχνίδι! Στόχος είναι η ρευστοποίηση όλης της περιουσίας των Ελλήνων για να κάνουν πλιάτσικο και παράλληλα να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε αποικία!   
Στην Ελλάδα μας, η οποία βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή για δεύτερη φορά στην σύγχρονη ιστορία της (είχαν προηγηθεί οι επιδρομές των Γότθων Οστρογότθων, Βισιγότθων), το έδαφος για την επίτευξη των γερμανικών σκοπών είχε στρωθεί από τις προηγηθείσες κυβερνήσεις, στις οποίες κανείς δεν μπορεί να δώσει ελαφρυντικά του τύπου "δεν γνώριζαν". Οι πρωταίτιοι πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία!
Όφειλαν να γνωρίζουν και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί η γερμανική εισβολή - κατάκτηση!     
Αντ' αυτού, διέλυσαν οποιαδήποτε παραγωγική βάση, συνειδητά καλλιέργησαν στον λαό ψευδές κλίμα ευφορίας, τον έστρεψαν να ασχολείται με την καταναλωτική ματαιοδοξία και, το κυριότερο, επέτρεψαν στις τράπεζες να τον υπερχρεώσει. Αν αυτά δεν είναι εθνική προδοσία, τότε τι είναι αυτό που την συνιστά; 

Μετά την κατάκτηση της Ελλάδας, Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, για τις οποίες τα χειρότερα έρχονται, οι... "αναμορφωταί της Ευρώπης" (!) που την έχουν αιματοκυλήσει δύο φορές και τώρα τρίτη, έβαλαν πλώρη για την Κύπρο. Την μαρτυρική Μεγαλόνησο της οποίας οι σύμμαχοι των Ευρωπαίων, Τούρκοι, κατέχουν παράνομα το βόρειο τμήμα της! Και το ανέχεται η γριά πόρνη Ευρώπη που συζητά με την Τουρκία για είσοδό της στην Ε.Ε., ενώ παράλληλα οι μπίζνες δίνουν και παίρνουν! 
Αυτό είναι το "ευρωπαϊκό κεκτημένο" της... δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης; Η οποία τώρα στραγγαλίζει την Κύπρο διότι λέει, "έχει στρεβλό τραπεζικό σύστημα" και "πλυντήριο". Ποιοι το λένε αυτό; Οι Γερμανοί της Μέρκελ και του Σόιμπλε, της Siemes, των μιζών, των υποβρυχίων που γέρνουν, της Hochtief του αεροδρομίου Ελ Βενιζέλος που χρωστούν 500 εκ. ευρώ ΦΠΑ αλλά το γερμανοικρατούμενο υπουργείο Οικονομικών του κ. Στουρνάρα δεν τολμά να συλλάβει κάποιον υπεύθυνο και να ζητήσει τα χρήματα. Τώρα οι Γερμανοί στόχευσαν και θέλουν να εξοντώσουν την Κύπρο και το τραπεζικό της σύστημα προκειμένου να μεταφερθούν οι καταθέσεις σε φιλικές της χώρες όπως η Λιθουανία. Την ίδια στιγμή όμως, δεν λένε λέξη "οι έντιμοι" Γερμανοί για το τραπεζικό σύστημα του Λουξεμβούργου, που είναι και μέλος της Ε.Ε. 
Αλήθεια, πώς ζει το Λουξεμβούργο; Τι παράγει; Οι καταθέσεις στις τράπεζές του κατά πόσο ξεπερνούν το ΑΕΠ του κρατιδίου - πλυντηρίου; Όπως δεν λένε τίποτα για το μεγάλο πλυντήριο της Γης, την Ελβετία. Αλλά οι Ελβετοί έχουν ράμματα για την γούνα των πάντων και γι' αυτό δεν τους πειράζουν!        
  
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο σημερινός στρατός Κατοχής είναι το γερμανοποιημένο  ευρώ. Οι Γερμανοί, οι απόγονοι των Ναζί, βρίσκονται στα πράγματα της Ευρώπης την οποίαν πολεμούν. Πολεμούν την ιδέα της εταιρικότητας, την ιδέα της ισότιμης συμμετοχής σε μια Ένωση που όφειλε να στοχεύει στην βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και όχι των αριθμών και των ολίγων τραπεζιτών και των φίλων - υπαλλήλων τους. Αλλά οι Γερμανοι, οι απόγονοι των Ναζί, ήλθαν ξανά στα πράγματα με τους αόρατους συμμάχους τους. Αυτούς π[ου δεν θα τους μάθουμε ποτέ διότι ονομάζονται αόριστα "αγορές". Αυτές τις "αγορές" που φρόντισαν να εξασφαλίσουν οι πολιτικοί του κόσμου επιτρέποντάς τους να παράγουν χρήμα από νούμερα, να τζογάρουν ηλεκτορνικό χρεήμα   
Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και δοκιμάζουν τώρα να κατακτήσουν και την Κύπρο. Ο Ελληνισμός δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση. Και μην νομίσετε πως η έξοδος των τουρκικών πολεμικών μέσων (πλοίων, αεροπλάνων) στο Αιγαίο δεν είναι σε γνώση των Γερμανών και του ΝΑΤΟ. Όλα είναι απολύτως συντονισμένα! Ας μην ξεχνούμε ότι οι Γερμανοί (και οι Σοβιετικοί) ενίσχυσαν τον Κεμάλ για την Σφαγή του 1922! Τώρα σπρώχνουν σε διαμελισμό την Πατρίδα μας και εύχομαι να διαψευσθώ! 

Όμως, όσα λάθη κι αν έγιναν στην Κύπρο, όσες μυστικές συμφωνίες κι αν είχαν εξασφαλίσει προηγουμένως οι Γερμανοί, μια χούφτα άνθρωποι, ένας μικρός λαός είπε ΌΧΙ! υπό την εύγλωττη σιωπή της γερμανοκρατούμενης Αθήνας! 

Κι εδώ έρχεται στον νου ο Κάλβος: 
 Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας, ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην
                η ελευθερία.    
  
Οφείλουμε να θέσουμε το ερώτημα στον εαυτό μας: τι θέλουμε; Ελευθερία και να ρυθμίζουμε κατά πως εμείς θέλουμε την μοίρα μας, ή υποδούλωση με την ψευδαίσθηση της δήθεν ευμάρειας που αποδείχθηκε φενάκη; 
Η ελευθερία όμως είναι ακριβό αγαθό. Έχει βαρύ τίμημα. Διαθέτει όμως υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Η μεγαλύτερη σκλαβιά είναι το ευρώ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των αμετανόητων Γερμανών απογόνων και κληρονόμων των Ναζί. 
Η επέτειος του 1821 είναι μπροστά μας. Και τότε φάνταζε ανυπέρβλητη οποιαδήποτε αντιπαράθεση με την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Όμως, μια χούφτα ξυπόλητων, χωρίς "πλάτες" ξεσηκώθηκαν και τα κατάφεραν. Καταλύτης ήταν οι Έλληνες της ξενιτιάς. Οι εποχές είναι διαφορετικές μα οι συνθήκες όμοιες. Τα μηνύματά του Ξεσηκωμού του '21 οφείλουμε να τα συνειδητοποιήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας σήμερα. Απέναντι στον Ελληνισμό που δέχεται επίθεση από τα (αμετανόητα) γερμανικά οικονομικά στρατεύματα που έχουν κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη οδηγώντας στα κρεματόρια της πείνας και του θανάτου εκατομμύρια ανθρώπους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου