Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Οταν ο Τράγκας εξευτελίζει ΣΚΑΪ - Αλαφούζο - Πορτοσάλτε


Ο γνωστός αντι-μνημονιακός δημοσιογράφος εξέθεσε το κανάλι και τον ιδιοκτήτη του, αποκαλύπτοντας ότι η υπεράσπιση του μνημονίου έγινε κατ’ εντολήν της τρόικας!
 Οταν ο Τράγκας εξευτελίζει ΣΚΑΪ - Αλαφούζο - Πορτοσάλτε

Κάποιοι θεωρούν ότι οι Ελληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Κάποιοι θεωρούν ότι ξεχνάμε τι έλεγαν προχτές, μόνο και μόνο επειδή σήμερα αποφάσισαν να λένε τα ανάποδα. Κάποιοι πιστεύουν ότι, όσες κωλοτούμπες κι αν κάνουν, ο κόσμος θα συνεχίσει να τους θεωρεί αξιόπιστους.
Κάνουν λάθος. Διότι δε μπορεί το κανάλι-συνώνυμο της μνημονιακής πολιτικής, αυτό που στήριξε τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και την τρόικα όσο κανείς άλλος, να θέλει τώρα να σηκώσει την αντι-μνημονικακή σημαία. Δεν γίνεται ο ΣΚΑΪ, που «έβαλε πλάτη» στην καταστροφή της χώρας από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, οι οποίες μας έχουν φέρει ένα βήμα πριν από το κούρεμα των καταθέσεων όπως συνέβη στηνΚύπρο, να κάνει τώρα στροφή 180 μοιρών, μόνο και μόνο επειδή έτσι βολεύει τον ιδιοκτήτη του. Και, βέβαια, ίσως όντως ο κ. Αλαφούζος να θεωρεί ότι απευθύνεται σε... χρυσόψαρα, θα ανακαλύψει όμως ότι πλανάται πλάνην οικτράν...
Διότι δεν αρκεί η εμφάνιση του αντιμνημονιακού Γ. Τράγκα στο ΣΚΑΪ και η αλλαγή της ρητορείας ανθρώπων όπως ο κ. Πορτοσάλτε, οι οποίοι μέχρι χτες μας έλεγαν πως είναι «για το καλό μας» όλα όσα υποφέρουμε, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, τα χαράτσια, η πείνα, η φτώχεια, οι αυτοκτονίες. Δεν πείθει. Απλά, εκτίθεται.
Πριν απ’ όλα, ο ΣΚΑΪ εκτίθεται, εξευτελίζεται, από τους ίδιους τους ανθρώπους στους οποίους βασίζεται για να αλλάξει το προφίλ του προς το αντι-μνημονιακό. Στη χτεσινοβραδινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ («Ελεύθερος Σκοπευτής») ο Γ. Τράγκας, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να μένει συνεπής στον αντι-μνημονιακό του λόγο, εξέθεσε ανεπανόρθωτα -άθελά του, προφανώς- τόσο το κανάλι όσο και τον ιδιοκτήτη του.
Διότι ο Γ. Τράγκας είπε μια μεγάλη αλήθεια. Είπε ότι τα μεγάλα κανάλια είχαν αναλάβει εργολαβικά τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού, την προπαγάνδα υπέρ των μνημονίων, ώστε να πιστέψει ο Ελληνας πολίτης πως τα όσα καταστροφικά για το παρόν και το μέλλον του αποφάσιζαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ήταν «για το καλό του». Μόνο που την ίδια στιγμή που έλεγε αυτές τις λέξεις, ο Γ. Τράγκας φωτογράφιζε περισσότερο από όλα τα κανάλια τον ΣΚΑΪ, ο οποίος υπηρέτησε λυσσαλέα τη μνημονιακή επιχειρηματολογία όλα τα τελευταία χρόνια.
Αλλά ο Γ. Τράγκας δε σταμάτησε εκεί. Αποκάλυψε ότι τα μεγάλα κανάλια είχαν εντολές από τις κυβερνήσεις και την τρόικα να δημιουργήσουν στον ελληνικό λαό την εντύπωση ότι για την υπαγωγή μας στο μνημόνιο ευθύνεται περισσότερο από όλα η υπερσυνταγογράφηση και οι δήθεν τεράστιες σπατάλες στον τομέα του φαρμάκου. Με τον τρόπο αυτό, επιχείρησαν να περάσουν την πολιτική για τις αλλεπάλληλες μειώσεις τιμών των φαρμάκων και τη συνταγογράφηση δραστικής που, όπως τόσες φορές έχει αποκαλύψει το newsbomb.gr, οδηγούν σε μείωση του ίδιου του προσδόκιμου ζωής του ελληνικού λαού, για να θησαυρίσουν οι γερμανο-ισραηλινές φαρμακοβιομηχανίες των πάμφθηνων και αμφιβόλου ποιότητας ανώνυμων γενόσημων.
Ποιο ήταν, όμως, το κανάλι που είχε επιδοθεί σε καθημερινή πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων πολιτών εναντίον των ελληνικών φαρμάκων; Ποιο κανάλι είχε κάθε-δυο και τρεις βασικά θέματα στα δελτία του, ενώ έστησε και ειδικές εκπομπές υπέρ της συνταγογράφησης δραστικής και, κατ' επέκτασιν των ανώνυμων γενόσημων; Ποιο κανάλι έκανε ό,τι μπορούσε εναντίον του ποιοτικού ελληνικού φαρμάκου; Ο ΣΚΑΪ φυσικά.
Κάνοντας, λοιπόν, τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, χτες το βράδυ, ο Γ. Τράγκας εξέθεσε πρώτα απ’ όλα ανεπανόρθωτα το ίδιο του το κανάλι. Διότι όλα τα μεγάλα κανάλια υποστήριξαν τις πιο σκληρές μνημονιακές πολιτικές κατά του ελληνικού λαού. Ομως, κανένα δεν τις υποστήριξε με τόση λύσσα όσο ο ΣΚΑΪ ακολουθώντας -κατά τις αποκαλύψεις Τράγκα- τις εντολές τρόικας και κυβέρνησης για πλύση εγκεφάλου του Ελληνα πολίτη. Και, βέβαια, κανένα άλλο κανάλι δεν υποστήριξε με τόσο πάθος τις αλλαγές στον τομέα του φαρμάκου που υπαγόρευσε η τρόικα για να εξασφαλίσει κέρδη εκατομμυρίων στις γερμανο-ισραηλινές φαρμακοβιομηχανίες των φαρμάκων-δολοφόνων.
Τελικά, τι ισχύει κ. Αλαφούζε; Τελικά, τα σκληρότερα μέτρα που επιβλήθηκαν ποτέ στον ελληνικό λαό ήταν «για το καλό μας», όπως τόσες εκατοντάδες φορές προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Πορτοσάλτε από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές σας συχνότητες; Ή όλα αυτά έγιναν κατ’ εντολήν της τρόικας και της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της χειρότερης προπαγάνδας που γνωρίσαμε ποτέ για να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα, όπως είπε χτες το βράδυ -επίσης από τη συχνότητα του καναλιού σας- ο Γ. Τράγκας;
Τελικά, τι ισχύει κ. Αλαφούζε; Το γεγονός ότι πλέον ταΐζουν τον Ελληνα με τα φτηνότερα και πλέον αμφιλεγόμενα φάρμακα στον κόσμο γίνεται «για το καλό μας» όπως τόσες και τόσες φορές μας έχει πει ο κ. Πορτοσάλτε, ή κατ’ εντολήν της τρόικας και της κυβέρνησης για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και να περάσουν τα μέτρα που θα φέρουν κέρδη εκατομμυρίων στις γερμανο-ισραηλινές φαρμακοβιομηχανίες, όπως -με άλλα λόγια- μας είπε ο Γ. Τράγκας χτες από τον ΣΚΑΪ;
πηγή: newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου