Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ένα μαγκάλι κάρβουνα...

Του Πάρη Πέτρα
Σ' ένα κράτος - μαφία όπου οι διάφοροι "έξυπνοι" - δικτυωμένοι με "τους από πάνω", δηλαδή τις μαφίες που κυβερνούν δεκαετίες την χώρα μας και έχοντας άλλοθι τις στρατιές χαχόλων που, συνειδητά ή ασυνείδητα χειροκροτούσαν, στήριζαν και έτρωγαν ό,τι μπορούσαν, όλα μπορεί να φαντάζουν ανεκτά. Όλα, εκτός από τον θάνατο του μέλλοντος αυτής της πατρίδας. Δεν είναι το μέλλον οι στρατιές λαθρομεταναστών που προσπαθούν  να νομιμοποιήσουν από το παράθυρο διάφοροι πονηροί "προοδευτικοί", ούτε οι κομματικοί στρατοί που, αναγκαστικά ξεβολεύονται. Το μέλλον είναι οι νέοι Έλληνες που σπουδάζουν ή που πρόκειται να σπουδάσουν, είναι αυτοί που από νωρίς προσπαθούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας στο αγροτικό ή όποιον άλλον παραγωγικό τομέα. 
Ε, λοιπόν από αυτούς οι συμμορίες του "λευκού κολάρου" που, συνειδητά λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα, που αφαίρεσαν το οξυγόνο της ζωής και του ονείρου, κλέβουν σήμερα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτές οι συμμορίες που εξελίχθηκαν σε σύστημα (ή μήπως ήταν από την δολοφονία του Καποδίστρια και εντεύθεν;) διοικούν την χώρα μας.
Ακόμη και την ύστατη στιγμή προσπαθούν να οργανωθούν για να εξυπηρετήσουν εαυτούς εις βάρος των πολλών. Έτσι βλέπουμε τους άλλοτε πρωτοστάτες της "ισχυρής Ελλάδας του Σημίτη" και του συστήματος εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ με πλαστά στοιχεία γεγονός που αφαίρεσε σημαντικό πλούτο από την χώρα μας, του... πολέμιου των νταβατζήδων Καραμανλή και άλλων τινών, να πρωτοστατούν στην σημερινή... εξυγίανση! Και έμειναν ξεκρέμαστοι οι κοκκαλοφάγοι χειροκροτητές, πολλοί εκ των οποίων είχαν στήσει τα δικά τους μικροσυστήματα... 
Τα ποσοστά των τελευταίων εκλογών δείχνουν αρκετά καλά τους χειροκροτητές - υποστηρικτές και τις μετακινήσεις τους, δεν δείχνουν όμως τους αόρατους κυβερνήτες. Αυτοί που ήταν πολύ πρόθυμοι να συνεργαστούν με τους ξένους προκειμένου να επιβληθούν τα μέτρα εις βάρος των πολλών που όμως έχουν "πειραγμένη" λογική. "Πειραγμένη" από τις δεκαετίες διαστροφής του κοινού νου κατά τις οποίες παρουσιαζόταν το άσπρο - μαύρο. 
Στην χώρα μας πλέον εντολέας πολιτικών κατευθύνσεων και αποφάσεων δεν είναι ο, κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος, ελληνικός λαός. Οι κυβερνήσεις υπακούν στις εκ του εξωτερικού εντολές για "περικοπές" κ.λπ., αλλά κλείνουν τ' αυτιά στις εκκλήσεις του ελληνικού λαού για λίγη θέρμανση, για λίγο ρεύμα, για λίγα φάρμακα, για λίγο φαγητό... 
Εντολέας είναι η τρόικα και τα από πίσω αφεντικά της, δηλαδή οι δανειστές "μας". Και γράφω "μας" διότι κανένας δεν δάνεισε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δάνεισε το τραπεζικό σύστημα που, "πρέπει να διασωθεί", κατά πως λένε οι κυβερνώντες και τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης. Σε ποιον όμως ανήκει η πλειοψηφία των μετοχών των "ελληνικών" τραπεζών; Σαφώς και δεν ανήκει σε Έλληνες. Όσα ανήκαν σε συμπατριώτες μας, σε ελληνικά ταμεία κ.λπ., φρόντισαν να κουρευτούν, δηλαδή να γίνουν αέρας! Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ανήκει σε ξένους και, κυρίως, σε ξένες τράπεζες! Ουσιαστικά δηλαδή, δανείζοντας "την Ελλάδα" προκειμένου να διασωθούν ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως είναι οι τράπεζες, τα έβγαλαν από την μία τσέπη και τα έβαλαν στην άλλη υποθηκεύοντας την την χώρα και τις μελλοντικές γενιές της!!!

Το γεγονός ότι δεν είναι εντολοδότης των κυβερνήσεων ο ελληνικός λαός φαίνεται περίτρανα από το γεγονός ότι ενώ υπάρχει καθολική απαίτηση να γίνουν στοιχειωδώς πιο φθηνά τα καύσιμα ώστε να μην  αναγκαζόμαστε σήμερα, έτος 2013, να ανάβουμε μαγκάλια για να ζεσταθούμε, η κυβέρνηση ακολούθησε τις εντολές της τρόικας για "πιο πολλά έσοδα" και των δέκα - είκοσι μεγαλοσχημόνων απατεώνων που πλούτισαν μέσω του λαθρεμπορίου πετρελαίου και επέβαλε την "εξομοίωση της τιμής πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης". Το αποτέλεσμα ήταν -και δεδομένης της επιδρομής σε μισθούς - συντάξεις και των χαρατσίων- να γίνει απαγορευτική η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!          
Έτσι επανέκαμψαν τα μαγκάλια της κατοχικής περιόδου για να μας υπενθυμίσουν ότι οι Γερμανοί είναι ξανά εδώ και οι ντόπιοι συνεργάτες τους εύκολα και χωρίς αιδώ θυσιάζουν ακόμη και νέους ανθρώπους προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους των αφεντικών τους που είναι η λεηλασία του πειραματόζωου που λέγεται "Ελλάς". 
Είναι αυτοί που τόσα χρόνια δημιούργησαν αυτό το σύστημα και τους χειροκροτητές του που ρήμαξε την χώρα και τώρα, το ίδιο (!) ισχυρίζεται ανενδοίαστα πως θέλει "να μας σώσει"! 
Δεν είναι προτιμότερο να τους δώσουμε να φάνε "ένα μαγκάλι κάρβουνα"; 

*Αυτό το άρθρο είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής και μια μεγάλη συγγνώμη από τα παιδιά και τις οικογένειες που χάθηκαν άδικα στη Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου