Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΚΗΣ: Έρχεται η σειρά… για πρώην κορυφαίο «γαλάζιο» υπουργό!


Παρακολουθείται ήδη πολύ στενά από τις αρχές για τον τρόπο ζωής του, τις κινήσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, καθώς επίσης και τον τρόπο που χειρίστηκε τα κρατικά κονδύλια


Δρομολογούνται εξελίξεις, ώστε να βρεθεί σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης κορυφαίος πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, για τον οποίον υπάρχουν σοβαρές σκιές για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα επί υπουργίας του.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, το φαινόμενο δήμευσης περιουσιών από πολιτικά πρόσωπα είναι κάτι που θα αρχίσει να γίνεται πολύ συχνό φαινόμενο στο άμεσο, έπειτα και από τις εντολές της Τρόικας να «μπουν πολιτικοί στην φυλακή».
Μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες που δείχνουν πρώην Υπουργό της ΝΔ να παρακολουθείται ήδη πολύ στενά από τις αρχές για τον τρόπο ζωής του, τις κινήσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, την πρόσφατη αγορά ακινήτου του καθώς επίσης και τον τρόπο που χειρίστηκε τα κρατικά κονδύλια στο πλαίσιο της άσκησης των υπουργικών του καθηκόντων.
Αυτήν την στιγμή, μετά την καταδίκη του πρώην «πράσινου» Υπουργού Τσοχατζόπουλου, στρώνεται ο δρόμος ώστε να βρεθεί κι ένας «γαλάζιος» πρώην Υπουργός ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται να δοθεί το μήνυμα της κάθαρσης στο εσωτερικό και των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης.
Ο πρώην υπουργός της ΝΔ φέρεται να είναι γνώστης του σκηνικού και γι' αυτό έχει χαμηλώσει τους τόνους της χλιδάτης ζωής που ζούσε επιχειρώντας να σταματήσει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι πληροφορίες φέρουν τον πρώην Υπουργό να εξακολουθεί να έχει υποστήριξη από εφοπλιστικές πλάτες. Παρ' όλα αυτά όμως έχει χάσει την δύναμη επιρροής που είχε στο παρελθόν σε μερίδα του επιχειρηματικού κόσμου.
πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου