Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Στην Πύλο ο ΓΑΠ

Στην περιοχή της Πύλου πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός κατέλυσε στην Costa Navarino για το τριήμερο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού η επίσκεψή του κρατήθηκε μυστική
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπανδρέου επιλέγει τη Μεσσηνία για μικρές διακοπές για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ολιγοήμερη απόδραση του στην Καρδαμύλη το περσινό καλοκαίρι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα και του ζεύγος Γ. Παπακωνσταντίνου. 
Επίσης, ο αδελφός του Νίκος, προ ελαχίστων μηνών είχε επισκεφθεί την περιοχή του Κότρωνα της Ανατολικής Μάνης, συνοδευόμενος από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αιολικής ενέργειας. Η επίσκεψη αυτή είχε προκαλέσει τον ξεσηκωμό των Μανιατών οι οποίοι τονίζουν ότι η πατρίδα τους είναι ένα ζωντανό Ανοιχτό Μουσείο και δεν θα ανεχθούν την τοποθέτηση ανεμογεννητριών δίπλα από τους περήφανους πύργους διότι αυτό θα αλλοιώσει τη φυσιογνωμία του περιβάλλοντος και θα επιφέρει σοβαρό πλήγμα στην αρχιτεκτονική της περιοχής.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου