Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Έκθετος ο συγκυβερνήτης κύριος Κουβέλης από το ράπισμα της δικαιοσύνης στην “προοδευτική” συμμορία της Παντείου


Κάντε κλικ επάνω στη φωτογραφία για να διαβάσετε....

 ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. Διαβάστε μέχρι τέλους τα στοιχεία φωτιά.

Πέραν αυτών, υπάρχουν και οι δύο νεκροί, που αγωνίστηκαν για να αποκαλύψουν την λεηλασία του Παντείου: Οι Ηλίας Σιδηρόπουλος και Ονούφριος Φαρμακίδης. Η ιστορική κατάθεση τους.

Image
  Αιμίλιος Μεταξόπουλος.
Image
  Παναγιώτης Γετίμης.
Image  Δημήτρης Κώνστας.

Μετέωρη όμως η μαρτυρία φωτιά της ηρωϊκής Λίας Σιδηροπούλου της οποίας ο σύζυγος αποκάλυψε την υπόθεση και στην ουσία δολοφονήθηκε, που απειλούσαν ότι θα αποκεφαλίσουν ακόμα και τα παιδιά της (!!) που υποστήριζε ότι μαζί με τους πρυτάνεις ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Ντροπή και μόνο ντροπή για τους εντιμότατους φίλους του κυρίου Σημίτη, του κυρίου Παγκάλου και του κυρίου Κουβέλη, που άφηναν τα παιδιά αγράμματα, αλλά έφτιαχναν τζακούζι και αγόραζαν φεράρι με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, που σήμερα καλούμαστε να αποπληρώσουμε εκποιώντας την χώρα.

Σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έδειξε το δρόμο της φυλακής για τους εννέα κατηγορούμενους στην υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την περίοδο 1992-1998.

H υπόθεση αφορά τις κατηγορίες της απάτης, πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης, σε συνδυασμό με το νόμο περί καταχραστών του δημοσίου, καθώς οι κατηγορούμενοι φέρονται να προκάλεσαν ζημιά στο ίδρυμα ύψους περίπου 2 δισεκατομμυρίων δραχμών.
Μάρτυρες και ξιφουλκούντες στην υπεράσπιση των βιαστών παιδείας και κοινωνίας, ο κύριος Κουβέλης και ο κύριος -μαζί τα φάγαμε- Πάγκαλος.

Να σημειωθεί ότι ο σημερινός προστάτης της εντιμότητας, ο κύριος Κουβέλης, μετά την απέλπιδα προσπάθεια του να υπερασπιστεί τους ομοϊδεάτες του, είχε επισύρει ακόμα και ανακοίνωση – κόλαφο από τον Συνασπισμό που τον κρέμαγε κανονικά. Οφείλουμε, εδώ, να αναγνωρίσουμε ότι ο ”ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ” αντέδρασε στο βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με την συνηγορία υπέρ των αριστερών καταχραστών του Παντείου και με ανακοίνωση της πανεπιστημιακής του οργάνωσης – την οποία καλύπτει το κόμμα – καταδίκασε την άθλια φιλολογία περί βαριών ποινών και θεώρησε ότι δεν μπορεί να υπάρχει επιείκεια σε καταχραστές πρυτάνεις και εν γένει πανεπιστημιακούς. Φυσικά, ο ”ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ” άφησε ακάλυπτο τον βουλευτή του Φώτη Κουβέλη, που έτρεξε να υπερασπιστεί τους καταχραστές φίλους του.

Υπάρχουν όμως και ακόμα πιο σκοτεινά σημεία, αφού οι δύο ηρωικοί άνθρωποι που αποκάλυψαν την απάτη, στην ουσία ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ. Διαβάστε τι είχε καταθέση η ηρωική Λία Σιδηροπούλου: Η γυναίκα του, μακαρίτη πια, Ηλία Σιδηρόπουλου, του πρύτανη που διαδέχτηκε το αμαρτωλό δίδυμο Κώνστα – Μεταξόπουλου στην πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου, η κ. Λία Σιδηροπούλου είπε σήμερα (8/6/2007) τέσσερα πράγματα:

1) Το πραγματικό οικονομικό αντικείμενο της κατάχρησης είναι πολύ μεγαλύτερο των 7,9 εκατομμυρίων ευρώ και τούτο επειδή το μεγαλύτερο ποσόν της απάτης κατάφεραν να το αποκρύψουν, με τον εμπρησμό στα αρχεία, που προκάλεσαν, συνεργαζόμενοι με ανθρώπους του υποκόσμου, αλλά και με τις οικονομικές μανούβρες του Κουτσοδημητρόπουλου, π.χ. ενώ στην λέσχη του Παντείου προβλέπονταν φαγητό μέχρι 2.300 μερίδες, η συμμορία εμφάνιζε κατανάλωση 3.500 μερίδων!
2) Ο δυστυχής σύζυγός της, που πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο, στην ουσία εκτελέστηκε, από τους ανθρώπους του υποκόσμου, τους οποίους εξαπέστειλαν οι ”εντιμότατοι σοσιαλιστές – αριστεροί ανανεωτές κύριοι” της συμμορίας του Παντείου, να απειλήσουν και να εκβιάσουν τον άνθρωπο αυτόν, του οποίου η κουλτούρα και η όλη του νοοτροπία δεν του επέτρεπαν να ανεχτεί, χωρίς επιπτώσεις για την ψυχική και σωματική του υγεία, όλο αυτό το υποκοσμικό σκηνικό. Οι απειλές των τραμπούκων, που προσπάθησαν και να τον εξαγοράσουν, έφθασαν στο σημείο να αφορούν και τα παιδιά του, λέγοντάς το ότι ”αλλού θα βρει τα κεφάλια τους και αλλού τα σώματά τους”. Ο άνθρωπος έπαθε εγκεφαλικό, από το οποίο και πέθανε τελικώς.
3) Στον δυστυχή αντιπρύτανη, υπεύθυνο για τα οικονομικά του Παντείου, ο οποίος διεδέχθη τους Γετίμη και Παπαθανασόπουλο, τον Ονούφριο Φαρμακίδη, ο οποίος αντελήφθη πρώτος την κομπίνα το 1998 (πέραν των απειλών για την ζωή του) έγινε και επίθεση τραμπούκων, οι οποίοι τον έδειραν άγρια και τον κτύπησαν, εν γνώσει τους, σε σημείο του σώματός του, που γνώριζαν ότι είχε εγχειριστεί (έπασχε από καρκίνο και είχε υποστεί χειρουργική επέμβαση). Ο άνθρωπος τελικά πέθανε από τον καρκίνο.
4) Η κ. Λία Σιδηροπούλου είπε, τέλος, ότι στην υπόθεση εμπλέχθηκαν και πολιτικοί, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες μέρους των κλοπιμαίων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Κάντε “κλικ” στην εικόνα για να δείτε τι δήλωνε τότε ο κύριος Κουβέλης, μάρτυρας υπεράσπισης της κτηνώδους συμμορίας (κλικ για μεγένθυση):
Όλοι οι ‘‘επώνυμοι’’ ήσαν μέλη της αριστερής πολιτικής και πνευματικής ελίτ της χώρας, πλήρως σεβαστοί και καταξιωμένοι για το επιστημονικό τους έργο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου