Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μαθητής με πρόβλημα όρασης αρίστευσε στις Πανελλήνιες


Tον λένε Στρατή Εγγλέζο, είναι 18 ετών και μένει στα Πάμφιλα της Λέσβου και στάθηκε "εγγλέζος" στο ραντεβού του με την γνώση.
Σε ηλικία 2 ετών, λόγω ατροφίας του οπτικού νεύρου εξ αιτίας μιας μιας γονιδιακής
ανωμαλίας, έχασε την όρασή του σε ποσοστό 99%. Έκτοτε το μόνο που μπορεί να βλέπει σκιές.
Αυτά όμως δεν εμπόδισαν τον Στρατή να είναι αριστούχος μαθητής στο Λύκειο Παμφίλων και να δώσει εξετάσεις στη θεωρητική κατεύθυνση.
Στις πρόσφατες εξετάσεις κατάφερε να πάρει σε όλα τα μαθήματα 20άρια! Πλέον, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Θεσσαλονίκη, όπου θα σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
Πηγή: lesvosnews

1 σχόλιο:

  1. Λάβετε μια κενή κάρτα ATM και μετρητά Καλά χρήματα / χρήματα Πληρώστε το χρέος σας απευθείας σήμερα σε οποιοδήποτε μηχάνημα ATM γύρω σας οπουδήποτε στον κόσμο. επικοινωνήστε με το blankatm156@gmail.com .. Είναι 100% εγγυημένο ασφαλές, χωρίς να ανησυχείτε για να πιάσετε, επειδή η κενή κάρτα είναι ήδη προγραμματισμένη και φορτωμένη με καλά χρήματα σε αυτό, με τέτοιο τρόπο που δεν είναι ανιχνεύσιμο και έχει επίσης μια τεχνική που το καθιστά αδύνατο για να σας εντοπίσει η CCTV, δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος που θα βγω στο κοινό και θα αρχίσω να λέω τι δεν έχει κάνει κάποιος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Mike και επίσης για το πώς θα λάβετε την κάρτα σας, παραγγείλετε τη δική σας σήμερα μέσω email: blankatm156@gmail.com

    WhatsApp +17657050044

    ΑπάντησηΔιαγραφή