Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Διαπόμπευση στο Κολωνάκι


Τοξικομανείς έγδυσαν και κυνήγησαν βορειοαφρικανό μετανάστη


Την απόλυτη δημόσια διαπόμπευση βίωσε ένας άνδρας, πιθανότατα βορειοαφρικανικής καταγωγής, ο οποίος στις 09.30 εθεάθη να τρέχει ολόγυμνος στην οδό Ακαδημίας. Όσοι τον είδαν αναφέρουν ότι από το στόμα του έτρεχε αίμα, ενώ τον κυνηγούσαν γύρω στα δέκα άτομα, κατά πάσα πιθανότητα χρήστες ναρκωτικών.
Στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Ακαδημίας, εξαντλημένος από το κυνηγητό, ο γυμνός άνδρας πέφτει κάτω. Η ομάδα που τον ακολουθούσε σκορπίζει.

Αυτόπτης μάρτυρας στο τραγικό περιστατικό, ένας δικηγόρος που εργάζεται σε γραφείο στην περιοχή, ο οποίος απαθανάτισε την απίστευτη σκηνή με τη φωτογραφική του μηχανή.

«Αμέσως κάλεσα την αστυνομία. Ήρθε μετά από περίπου ένα τέταρτο μαζί με ασθενοφόρο. Πέρα από το σοκαριστικό της εικόνας, τέτοιες σκηνές είναι ''βούτυρο'' στο ψωμί ακροδεξιών οργανώσεων» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Άγνωστο παραμένει το τι προηγήθηκε της καταδίωξης, ενώ εικασίες κάνουν λόγο για κάποια κλοπή που επιχείρησε να κάνει ο άνδρας ή για κάποια δοσοληψία που είχε να κάνει με ναρκωτικά.
Απαντήσεις αναμένονται από την κατάθεση του άνδρα στην αστυνομία.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου