Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Πάτρα: Το ξέσπασμα της οικογένειας Δούρου


Δύο γνωστές οικογένειες της Πάτρας θα βρεθούν πλέον αντιμέτωπες στα δικαστήρια.Η μία, αυτή του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου, γονέων του άτυχου Πάνου, και η δεύτερη, αυτή του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η σύζυγος του οποίου οδηγούσε το μοιραίο τζιπ που χτύπησε τον άτυχο νεαρό ποδηλάτη.

Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου «πάγωσε»! Αντέδρασαν όπως θα έπραττε ο κάθε απλός άνθρωπος και ένα σωρό σκέψεις πέρασαν από το μυαλό τους.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου: «Πόσο ακόμα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για τη νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς, ενώ εκείνοι έκαναν το 40 ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν... εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος;».

Στην ιστοσελίδα της, η Φαίδρα Δούρου, μητέρα του Πάνου, δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της. Ο Γιάννης Τζαβάρας, θείος του Πάνου - αδελφός του πατέρα του άτυχου παιδιού, σχολιάζει επίσης στο facebook. Η οικογένεια δείχνει συγκλονισμένη και από ακόμη ένα στοιχείο! Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σύρου, την ημέρα που ο Πάνος έφευγε από τη ζωή, ο νυν υφυπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του έκαναν διακοπές στο νησί, αφού εκεί διατηρούν εξοχικό! Αναμφισβήτητα οι πάντες έχουν δικαίωμα στις διακοπές. Όμως, η οικογένεια δηλώνει πως κανείς από την οικογένεια Μαυραγάνη δεν συμπαραστάθηκε...
Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου