Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

«Είμαι κάτω από 55 ετών ανώτερος αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας»


 Ο ΓΑΠ και η κυβέρνησή του εκτέλεσαν μεγάλο μέρος "της δουλειάς" και αποσύρθηκαν από το προσκήνιο. Ο Γ. Παπακωνσταντίου ξαναπήγε στο γραφείο του για να... δίνει συμβουλές σε επιχειρήσεις. Ο αδελφός Παπανδρέου κάνει διακοπές στη Σίφνο. Νέοι αστέρες της πολιτικής ανέτειλαν και μαζί τους ελάχιστες ελπίδες. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνούμε οι Έλληνες ότι αυτό, το ίδιο πολιτικό σύστημα, στο οποίο έπαιξαν και πάρα πολλοί από εμάς "το λαό" (τον θέλουν ουδέτερο οι... Ρεπούσηδες και οι Μπαμπινιώτηδες) είναι αυτό που μας οδήγησε μέχρι εδώ "στη ρωγμή του χρόνου".  Οφείλουμε λοιπόν να επαναφέρουμε τη μνήμη μας, να γίνουμε πιο ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες γιατί ουδείς "εργολάβος" πολιτικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων δεν μπορεί να φέρει σε πέρας το έργο αν δεν συμμετέχουμε και εμείς. Κι αν δεν μας αφήνουν, να το απαιτήσουμε. Όχι μόνο κριτική χωρίς επιπτώσεις. Αυτή η ανέξοδη διαδικασία αποδείχθηκε ότι δεν οδηγεί πουθενά πέραν της καταστροφής. Ας θυμηθούμε λοιπόν μια επιστολή που έστειλε πέρυσι ανώτερος αξιωματικός εν αποστρατεία για να κατανοήσουμε το μέγεθος της καταστροφής και να λάβουμε ο καθένας ξεχωριστά τα μέτρα μας και τις ευθύνες μας απέναντι στην Πατρίδα.    

Ο αξιωματικός ονομάζεται Χρήστος Μακρυγιάννης, είναι ταγματάρχης ε.α. και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Η επιστολή του έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και το άρθρο που έγραψε στις αρχές τρέχοντος:

"Έχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα, με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου, δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο.

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς...

Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου...


Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφου σας Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες. 

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!
Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος, λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου που εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμία πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου. 

Επειδή κάποιοι τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ 

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου, νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού Υ.Γ.:

Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος μπορεί να με χρειαστεί 

Γνωρίζω Αγγλικά, γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα όπλα ατομικά και ομαδικά, μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα, μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων, μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μακρυγιάννης Χρήστος 

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α.¨

Η Ευρώπη και οι κάτοικοί της διαλύονται και εμείς χαζοπαζαρεύουμε !


Ξαφνικά γεμίσαμε μαθητευόμενους μάγους με όραμα την εικόνα του Τσε και δίνουν οδηγίες για Ομάδες κρούσης καπεταναίους, εκτελέσεις και σαμποτάζ εναντίον των κατοχικών  λέει δυνάμεων ! 

Όταν εμείς δεν έχουμε καμιά μα καμιά διάθεση να αλλάξουμε, ενώ απαιτούμε να αλλάξει όλη η Ευρώπη και να μας ταΐζει χωρίς να δουλεύουμε έχουμε χάσει πια κάθε μέτρο ! Δεν μας φταίει κανείς μα κανείς, όταν άπαντες οι κρατικοδίαιτοι και μη ,οι φοροφυγάδες και μη, οι επαγγελματίες πολιτικοί και πολιτικάντηδες δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε για να μπορούν επιβιώσουν αυτοί και όχι εμείς ! 

Υπάρχει περίπτωση να θέλει ο φοροφυγάδας δικηγόρος, γιατρός ,μεγαλοαγρότης να θέλει να αλλάξει το υπάρχον σύστημα; Υπάρχει περίπτωση να θέλει ο διορισμένος από αγράμματους φοιτητές, Πρύτανης να θέλει να αλλάξει και χάσει την θεσούλα του, που στο όνομα της δημοκρατίας αρνείται τον έλεγχο τους Κράτους που τον χρηματοδοτεί; 

Γιατί να θέλει ο λαουτζίκος να αλλάξει το υπάρχον σύστημα όταν μπορεί το αγράμματο βλαστάρι του (σπουδαγμένο ) στην Βουλγαρία να το διορίσει στο Ελληνικό δημόσιο ίσως και ποιο πάνω από τους φοιτητές που σπουδάζουν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια; 

θέλει να αλλάξει το σύστημα ο μεγαλοαγρότης και συνδικαλιστής που έφαγε το ΦΠΑ των αγροτών και πήρε έξτρα επιδοτήσεις σε βάρος όλων μας; 

Θέλει να αλλάξει το σύστημα ο μεγαλοεργολάβος και να να έρθει ένας άμεμπτος ; μα πώς θα καταφέρνει χωρίς να λαδώνει τον διορισμένο δημόσιο υπάλληλο να βάλλει χέρι στην περιουσία του δημοσίου;

Όχι Πατριώτες εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε δεν θέλουμε αξιοκρατία ούτε ένα κράτος δικαίου, ελέγχων και ελεγχόμενο!

Θέλουν τα κόμματα να αλλάξει το σύστημα; Μα σε αυτό στηρίζεται στους διορισμούς και στα ρουσφέτια θα έχουν πιστεύεται εσείς ρόλο οι σημερινοί πολιτικοί και πολιτικάντηδες; Η πατρίδα χάνεται συμφωνούμε όλοι αλλά θέλουμε να αλλάξουν όλοι οι άλλοι  και όχι εμείς... Αυτά όμως τελείωσαν ! 

Τώρα αποφάσισαν κάποιοι να ακολουθήσουν τον Σύριζα γιατί τον αγαπήσαμε ξαφνικά; Όχι βέβαια αλλά βλέποντας κάποιοι πολιτικοί ότι δεν πάει άλλο προσπαθούν να αλλάξουν κάπως τα κόμματα τους, αμέσως οι κρατικοδίαιτοι και  χωρίς καμιά ιδεολογία βέβαια αλλά για το τομάρι τους μόνο, που δεν επιθυμούν να δουλέψουν ανακάλυψαν τον Σύριζα και τις δεκατρείς συνιστώσες κάποια από αυτές δικαιολογεί το βόλεμα του ! Στο 2012 κάποιοι επιθυμούν ξανά Νοσοκομεία που να διοικούνται από Δ.Σ εργαζομένων τεμπέληδων και κομματικών επιθεωρητών... Βολεύονται έτσι όμως και οι γιατροί με το φακελάκι! Κάποιοι ονειρεύονται την Ελλάδα με τα Στεγαστικά Δάνεια στα ύψη και τις υπηρεσίες με καλές συγκοινωνίες αλλά Βουλγαρία και Αλβανία του περασμένου αιώνα. Ποιος φταίει όμως για αυτό  και την σημερινή ακυβερνησία; και ποιος έφτασε στο κατώφλι της εξουσίας της χώρας κάποιο παιδάκι με αερολογίες γενικολογίες και τσαμπουκάδες με οργισμένους αριστερούς που δεν πρόλαβαν να φάνε και αυτοί ή δεν έφαγαν αρκετά ! 

Πρώτα από όλα ο Πρόεδρος της Ν.Δ... Από την πρώτη στιγμή της εκλογής του ο Σαμαράς ποδάριζε και ζητούσε εκλογές ήθελε βλέπεις να γίνει Πρωθυπουργός τρομάρα του. Ζητούσε εκλογές ακόμη και όταν άρχισε η πτώση του γιατί μερικοί από τα στελέχη του δεν μπορούσαν να είναι πολίτες αλλά ήθελαν και βουλευτικά αξιώματα...Γεννήθηκαν με το κοκαλάκι της νυχτερίδας ! 

Φταίει ο Βενιζέλος με το αλαζονικό του ύφος που έβαζε χαράτσια και πιέζοντας συνεχώς τους μισθούς των Δημόσιων  υπαλλήλων και βάζοντας απέναντι τις διάφορες κοινωνικές ομάδες τις κατέστρεψε όλες. Φτωχύνανε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ,μήπως πλούτισε το Κράτος; Τι κατάφεραν οι άσχετοι και αγράμματοι σύμβουλοί του; 
Απολύτως τίποτε ,ποιος μωρέ θα αγοράσει τα σπίτια των εργολάβων όταν ο δημόσιος υπάλληλος έχει μείωση πάνω από 50% του μισθού του και καθημερινά βρίσκεται με ψυχολογία στο ναδίρ; 

Πως θα βρει δουλειά ο ιδιωτικός υπάλληλος όταν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα; Γίνεται κάποιο έργο χτίζεται κάποιο συγκρότημα; Μα και αυτός που έχει κάποια χρήματα στην άκρη  δεν έχει την απαιτούμενη ψυχολογία να επενδύσει αλλά κρατάει πισινή. Πληρώνουν οι Έλληνες στα νοσοκομεία αλλά όχι οι λαθρομετανάστες μήπως έχουν περισσότερα αναλώσιμα τα νοσοκομεία;

Μήπως κρατώντας τον ΟΣΕ και τα ελλείμματα του και κάνοντας κοινωνική πολιτική με μισθούς χιλιάδων ευρώ σε κομματόσκυλα  τι καταφέραμε ; 

Αυτό που ονειρεύεται να κάμει και ο Σύριζα αλλά αυτά πλέον πάπαλα δεν υπάρχουν ούτε στους Έλληνες που στεγνωσανε πια , αλλά και οι κουτόφραγκοι δεν πρόκειται να δώσουν τα λεφτά τους και εμείς να έχουμε την απαίτηση να τα φάμε χωρίς να τα επιστρέψουμε !
 
Τι πρέπει να γίνει αύριο; Κυβέρνηση Εθνικής ευθύνης να βάλουμε μόνο τεχνοκράτες χωρίς πολιτικούς, χωρίς πρώην υπουργούς και βουλευτές ,Χωρίς να εξαρτώνται από την ψήφο και τον εκβιασμό ...Να βάλουμε τις βάσεις να σταθεροποιήσουμε την οικονομία να βάλουμε μπροστά την μηχανή και να μην έχει ο κάθε κομματικός τεμπέλης καταφύγιο στο κόμμα του ! Ξήλωμα όλων των παλιών πολιτικών να πάνε όλοι μα όλοι στο σπίτι τους έχουμε και νέους οικονομολόγους και νέους επιστήμονες να πάρουν το κράτος στα χέρια τους ! Μας προκόψανε οι άσχετοι και οι ατζαμήδες των πολιτικών γραφείων ! 

Δεν βλέπουμε τον Εθνικό κίνδυνο που απειλεί όχι μόνο τα νησιά μας και τις διάσπαρτες πέτρες τους Αιγαίου αλλά την ίδια την ύπαρξη μας μας με την εκμετάλλευση του πλούτου μας και το τέλος της μιζέρια μας ...Κάπου να είμαστε αυτάρκεις !

Αν αύριο κλείσουν να σύνορα όπως μας απειλούν δεν θα έχουμε να φάμε ,δεν παράγουμε τίποτε, δεν έχουμε στάρι, δεν έχουμε λαχανικά δεν έχουμε κρέας πρέπει να γονατίσουμε; Όχι βέβαια να το κάνουμε και εμείς  Πατριώτες. Το έκανε η Ιταλία γιατι όχι εμείς; Διαφορετικά αλίμονο στα παιδιά μας ...Γιατί εμείς έχουμε κάψει την κάπα μας ! 
 
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου