Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Σοκ για την αυτοκτονία επιχειρηματία στην Κεφαλονιά

Βρόγχο στον λαιμό των Ελλήνων έχει βάλει το μνημόνιο και η μέχρι τώρα εφαρμοζόμενη πολιτική από ένα πολιτικό σύστημα που ξαναζητά την ψήφο του ελληνικού λαού υποκρινόμενο πως δεν γνωρίζει τίποτα. Το εξωφρενικό είναι πως κανένας πολιτικός δεν έβαλε θηλιά στον δικό του λαιμό -όπως για παράδειγμα θα γινόταν στην Ιαπωνία- ομολογώντας εμπράκτως ότι ευθύνεται και αυτός για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. 
Σε αυτό το σκηνικό απόγνωσης και θανάτου άλλη μια αυτοκτονία ήλθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των Ελλήνων που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο: Συγκεκριμένα,
συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σκάλας Κεφαλονιάς για την αυτοκτονία ενός επιχειρηματία, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. 
Ο 64χρονος, πατέρας 4 παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με τα kefalonitikanea.gr, ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής επιχείρησης με ενοικιαζόμενες βίλες, δίπλα στα Αποστολάτα, και τους τελευταίους μήνες είχε περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο. 
Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, οικογενειάρχη, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου