Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Διαψεύδει επίσημα και το Υπ.Οικονομικών το ΒΗΜΑ- Πλήρης διασυρμός για την εφημερίδα


Ισχυρό είναι το πλήγμα που δέχεται για ακόμα μια φορά η όποια αξιοπιστία του ΒΗΜΑτος καθώς από χθες το πρωί ένα μπαράζ διαψεύσεων αποκαλύπτει τις προθέσεις ενός πολύ περίεργου δημοσιεύματος.

Χθες το βράδυ, μετά τις διαψεύσεις των Ραγκούση και Λοβέρδου, το ίδιο το Υπ.Οικονομικών εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία τονίζει:Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα όπου αναφέρεται: «Σύμφωνα με την έκθεση που παρέδωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Ζανιάς, στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, και η οποία αποτέλεσε και τη βάση των συζητήσεων ανάμεσα στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, για να καταλήξουν στην προγραμματική συμφωνία...» επισημαίνονται τα εξής:

Καμία Έκθεση δεν έχει παραδοθεί στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου για τον απλό λόγο ότι αυτή δεν έχει αναλάβει ακόμη. Τέτοια Έκθεση δεν παραδόθηκε σε κανένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «για να καταλήξουν στην προγραμματική συμφωνία», από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά.
Εξάλλου, όπως καθαρά αναφέρεται και στην πρώτη παράγραφο του κειμένου της Έκθεσης, η οποία αποδίδεται στη μόνιμη αντιπροσωπεία της τρόικας στην Αθήνα, το αντικείμενο της Έκθεσης αφορά άλλο υπουργείο και όχι το Υπουργείο Οικονομικών.

2 σχόλια:

 1. ΠΡΟΚΟΠΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ..ΟΔΗΓΕΙΣ!
  200 .000 προσλήψεις μετά το 2004 ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ!!
  =====================
  Μήπως δεν το...γνωρίζετε;

  Μήπως δεν το ακούσατε;

  ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ !!
  ======================
  ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ !!!


  Τα κριτήρια με τα οποία θα προσδιορίσει το πλεονάζον προσωπικό από όσους προσλήφθηκαν την περίοδο 2004-2010 μελετά η κυβέρνηση

  Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης έχουν μπει περισσότερες από 200.000 προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από το 2004 μέχρι σήμερα,

  με στόχο να «αποκαλυφθούν» όσοι διορισμοί υλοποιήθηκαν χωρίς τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

  Το κριτήριο αυτό συζητείται να αποτελέσει ένα από τα βασικά στοιχεία ανάδειξης των 30.000 υπαλλήλων που θα χαρακτηριστούν πλεονάζον προσωπικό από το σύνολο του Δημοσίου, μέχρι το τέλος του 2011.

  Βάσει των στοιχείων που έχει δώσει στη δημοσιότητα η κυβέρνηση για τις προσλήψεις, προκύπτει ότι την περίοδο 2004-2010 περισσότεροι από 67.000 διορισμοί δεν καταγράφηκαν στις εκθέσεις του ΑΣΕΠ.

  Λόγω της έλλειψης θεσμικού πλαισίου για τη μέθοδο με την οποία θα προκύψει το πλεονάζον προσωπικό, στην τελευταία κυβερνητική επιτροπή συζητήθηκε έντονα η αναγκαιότητα για τον καθορισμό αυστηρών, αντικειμενικών κριτηρίων, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν διαφανής και αδιάβλητη η διαδικασία.

  «Δεν θα δώσουμε κανένα δικαίωμα να μας κατηγορήσουν για κομματικές διώξεις, όλα θα είναι διαφανή και καθαρά στο θέμα της εφεδρείας», αναφέρει κυβερνητικός παράγοντας.

  Οι μεταταχθέντες

  Εκτός του κριτηρίου που καθορίζεται από το πόσο κοντά είναι στη συνταξιοδότηση ένας υπάλληλος, καθώς και από το εάν έχει κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, στην κυβερνητική επιτροπή συζητήθηκε

  να προταχθούν όσοι από τους 215.000
  =====================
  υπαλλήλους έχουν διοριστεί στον «στενό» και ευρύτερο δημόσιο τομέα από το 2004 μέχρι και το 2010,

  εκτός ΑΣΕΠ. Παράλληλα τέθηκε ως πρόταση να ενταχθούν σε εφεδρεία οι περίπου 5.000 μεταταχθέντες από τον ΟΣΕ, τον ΟΑΣΑ και την πρώην Ολυμπιακή με το σκεπτικό ότι έχουν κριθεί πλεονάζοντες στους φορείς τους οπότε ως τέτοιοι μπορούν να χαρακτηριστούν και στον στενό δημόσιο τομέα.

  Στα κυβερνητικά πηγαδάκια συζητείται έντονα η πρόταση να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ένταξης στο πλεονάζον προσωπικό και των 35.000 που
  =======================
  μονιμοποιήθηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου.

  ΥΓ.

  Η αλήθεια και παρερμηνεία των νονών και των νταβατζήδων !

  Με λίγη διάθεση μπορεί ο κάθε Έλληνας να μάθει για την ΚΛΙΚΑ που καθορίζει τους κυβερνήτες μας.
  Διαβάστε για την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ Παυλόπουλου-Καραμανλή, και το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ των "προστατών" της κυβέρνηση ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ!
  Ποιος λοιπόν κάνει προσλήψεις κύριοιΓερμανοτσολιαδοκληρονόμοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κύριε Βαγγέλη έτσι διαπραγματεύτηκες; ε!!
  Προκειμένου να εξευμενίσεις την τρόικα που απηύδησε με τις "προσωπικές διαφορές" και αστείες εφεδρείες επινόησες το ισοδύναμο.
  Δηλ.για να σωθούν
  το δημόσιο ,
  οι συντεχνίες,
  οι φοροφυγάδες,
  οι εκδότες,
  οι τράπεζες
  το πελατειακό σύστημα γενικώς που σας συντηρεί
  κατέστρεψες τα πάντα.

  Ανέτρεψες τον εκλεγμένο πρωθυπουργό,
  τσάκισες μισθούς και συντάξεις
  και επέβαλες δυσβάσταχτη φορολογία σε ότι κινείται και αναπνέει.
  Με την βοήθεια του διορισμένου "πρωθυπουργού" έσωσες τους ιδιοκτήτες των τραπεζών,
  διέλυσες τα ασφαλιστικά ταμεία,
  κατέστρεψες την ιδιωτική οικονομία ,
  κατεδίκασες μιά γενιά σε φτώχεια ανέχεια και ανεργία (ελέω ανταγωνιστικότητας μη χ..σω ),
  κατέσχεσες τα ομόλογα των φυσικών και νομικών προσώπων
  και έβαλες χέρι και στην ακίνητη περιουσία με τα χαράτσια κλπ.
  Όλα αυτά με το περιβόητο PSI που υπερηφανεύεσαι.

  Και θέλεις να σε ψηφίσουμε από πάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή