Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η΄ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η΄ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ… ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ !

akis-filakovios

Όλο και πιο... περίεργη γίνεται η συμπεριφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγκρατούμενών του, το περασμένο Σάββατο κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνός στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!

"Ο εγκλεισμός τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, το γεγονός ότι το πεντάχρονο παιδί του μεγαλώνει μόνο του, τον έχουν λυγίσει. Σε μας είναι προφανές ότι δεν θα αντέξει", λένε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που τον βλέπουν καθημερινά.
Μάλιστα, η παράξενη συμπεριφορά του, έχει προκαλέσει εντύπωση τόσο στους φύλακες όσο και στους φυλακισμένους, οι οποίοι παρότι δεν τον συμπαθούν, βλέπουν με οίκτο τις αλλαγές στη συμπεριφορά του.
Το κωμικοτραγικό θέαμα του πρώην υπουργού να κυκλοφορεί ημίγυμνος στην 6η πτέρυγα των φυλακών, δείχνοντας ότι έχει χάσει την επαφή με το χώρο στον οποίο βρίσκεται, έχει προβληματίσει τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού.
Όπως περιγράφουν κρατούμενοι, "ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρεται σα να είναι ολομόναχος στον προσωπικό του χώρο. Πάει κι έρχεται βυθισμένος στις σκέψεις του, αγέλαστος και σκοτεινός, ενώ συχνά παραμιλάει, λέγοντας δυσνόητα πράγματα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου