Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Βελουχιώτη

Σε επιστολή που απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της zougla.gr, η οργάνωση «Ε.Ο. 1821» αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Άρη Βελουχιώτη στην Άρτα (14-06) και στην Φωκίδα (15-06).

Παρατίθεται αυτούσια η επιστολή:

ΑΝΑΛΗΨΗΕΥΘΥΝΗΣ
"Ε.Ο.1821"


Η ελληνική νύχτα στέκεται σύμμαχός μας στους καιρούς που έρχονται…
Με παρρησία αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την υπεξαίρεση των τερατουργημάτων που «κοσμούσαν» μέχρι πρότινος τις πλατείες της ελληνικής επικράτειας, αντίστοιχα στην Μεσούντα Άρτας (14/6/2012) και την Καλοσκοπή Φωκίδας (15/6/2012). Προχωρήσαμε με τακτικές κινήσεις στο ξερίζωμα της αριστερής πανούκλας που μολύνει την ελληνική ύπαιθρο σε οδυνηρή ανάμνηση του θανάτου του σφαγέα των Ελλήνων Άρη Βελουχιώτη. 

Η ημερομηνία διόλου τυχαία επιλεγμένη. 

Η ελληνική ύπαιθρος χρωστάει την σημερινή ερήμωσή της στο δολοφονικό ανδρείκελο που τιμά ο αριστερός συρφετός της πατρίδας μας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους διωγμούς που υπέστησαν οι ντόπιοι πληθυσμοί εξαιτίας της «επαναστατικής δράσης» του αρχηγού των ατάκτων;

Το φαινόμενο της αστυφιλίας οφείλεται στην εγκληματική δράση του ανθέλληνα κίναιδου Άρη Βελουχιώτη. 
Κατάτον ίδιο τρόπο που οι αριστεροί εγκληματίες της συμμορίας του Άρη Βελουχιώτη,εθίστηκαν στο να κόβουν τα κεφάλια των Ελλήνων με κονσερβοκούτια, ερχόμαστε να τους υπενθυμίσουμε πως οι Έλληνες δεν παραδίδουμε ποτέ τα όπλα απέναντι στους προδότες της πατρίδας. 

Καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση το λαό μας ενόψει του 3ου γύρου του συμμοριτο πόλεμου.
Καθάρματα σας περιμένουμε. 

Λέτε: Π.Α.ΜΕ.
Λέμε: ΕΛΑΤΕ! 


ΥΓ: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους τεθλιμμένους συγγενείς του Πανελλαδικού Συλλόγου Μνήμης Άρη Βελουχιώτη. Θα σας προτιμήσουμε και στο μέλλον!

5 σχόλια:

  1. Τι δουλειά έχετε εσείς με το 1821 κανάγιες γερμανοτσολιάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνεργάτες των SS επιδεικνύουν το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται κάποιος απέναντι στην ιστορία/ τα μνημεία / τον πολιτισμό.
    Οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες μιλάν για πατρίδα.
    Οι βιαστές του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Ελληνικού πνεύματος τρομοκρατούν προκαλώντας ξανά σε εμφύλιο.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ.
    Areianistas - SHARP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το στανιο εμφυλιο ρε γιδια?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαμω τις μανες σας ρε καριοληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια, πόσο κίναιδοι μπορεί να είστε, που ακόμα και στα σκοτάδια τρέμετε τον Άρη εν έτει 2012; Πίσω από τις ξυρισμένες γκλάβες σας, μόνο κενό και κόπρανα υπάρχουν. Εύγε τιμητές του έθνους και του ελληνισμού. Έτσι λεβέντικα, με κουκούλα, ανώνυμα, συνωμοτικά και με... σκοτάδι συνεχίστε τον αγώνα σας. Μόνο που πριν αποκαλέσετε κάποιον σαν τον Άρη κίναιδο, ψάξτε καλύτερα τους μώλωπες στα οπίσθια σας...
    Ι.Α.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή