Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε φάρμακα ως άπορος από το δήμο Ιωαννίνων!

Μάθανε ότι γ.......ε πλακώσανε και οι Αλβανοί εισαγγελείς!


Μέχρι τώρα μαθαίναμε για Αλβανούς κακοποιούς όλων των ειδών που έχουν ρημάξει την Ελλάδα. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι υπάρχουν και μερικοί στις τάξεις του αλβανικού νόμου. Μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν στον Δήμο Ιωαννίνων, ήλθε στο φως μιά απίστευτη υπόθεση Αλβανού
εισαγγελέα (!!!), ο οποίος έπαιρνε φάρμακα ως δήθεν άπορος από τις υπηρεσίες του Δήμου. Για την υπόθεση έχει διαταχθεί  έρευνα όχι από... Αλβανό αλλά από Έλληνα εισαγγελέα.
Έπασχε από σοβαρή πάθηση όμως δικαίωμα να παίρνει φάρμακα από το ελληνικό κράτος δεν είχε, δήλωσε για την υπόθεση στον ραδιοσταθμό Alpha 989 ο δήμαρχος Ιωαννιτών Φίλιππος Φίλιος.
Ο δήμαρχος έκανε επίσης γνωστό, ότι κατά τη σχετική απογραφή στο Δήμο του αποκαλύφθηκαν κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, γύρω στις 500, που αφορούν κυρίως ομογενείς από την Βόρειο Ήπειρο που λάμβαναν επιδόματα και άλλες παροχές χωρίς όμως να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ιωαννίνων.
Βεβαίως, πέραν από την "τρύπα" που μπορεί να έχει κάθε σύστημα παροχής βοηθημάτων προς πολίτες, για να χορηγηθούν τα όποια επιδόματα ή φάρμακα απαιτούνται έγγραφα και υπογραφές. Το ερώτημα είναι ποιοι εξασφάλιζαν σε αυτούς τα σχετικά έγγραφα και επίσης, αυτοί που ενέχονται στις υποθέσεις θα κληθούν να πληρώσουν τη ζημιά που υπέστη το Δημόσιο Ταμείο;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου