Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εφιαλτική βραδιά για τον πρώην δήμαρχο Φιλιατρών

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών κ. Ιωάννης Γκότσης όταν δύο άγνωστοι εισέβαλαν σπίτι του και με την απειλή μαχαιριού και λοστού με σκοπό την ληστεία.
Η εισβολή των ληστών στην οικία του τ. δημάρχου στα Φιλιατρά, έγινε γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Το ζευγάρι κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του και ξύπνησε έντρομο. Οι ληστές δεν έχασαν ευκαιρία, έδεσαν την σύζυγο και ξυλοκόπησαν αλύπητα τον 68χρονο τ. δήμαρχο για να εξουδετερώσουν και την παραμικρή αντίσταση. Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους  3.000 ευρώ, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κυνηγετικό όπλο.

Λίγες ώρες αργότερα φέρεται να κάλεσαν από το κινητό που είχαν αφαιρέσει συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου και τον πληροφόρησαν για το συμβάν ζητώντας του να σπεύσει στην οικία του τ. δημάρχου για να τον βοηθήσει.
Ο κ. Γκότσης μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών και από εκεί οι γιατροί του συνέστησαν να επισκεφθεί το νοσοκομείο Κυπαρισσίας για περαιτέρω έλεγχο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι δυο δράστες ήταν Αλβανικοί. Η υγεία του κ. Γκότση δεν εμπνέει ανησυχίες αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.  
Με πληροφορίες από filiatranews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου