Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ;


georganta
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr χτες το απόγευμα άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο της ειδικής ανακρίτριας που ασχολείται με την υπόθεση των κακουργηματικών κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέσα από το αυτοκίνητο πήραν όλη τη δικογραφία καθώς και τα memory stick που είχε η ανακρίτρια, ενώ κατά πληροφορίες αύριο καταθέτει ξανά για την υπόθεση η Ζωή Γεωργαντά.  Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε από τις πηγές μας και αν υπάρχει άλλη άποψη ας μας διαψεύσουν!

2 σχόλια:

  1. Σαχινίδης τελειώνει τους μύθους της Ν.Δ. για την διετία Παπανδρέου

    Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέμβαση του χθες στη Βουλή, ο Φ. Σαχινίδης τέλειωσε τους μύθους κάποιων βουλευτών της Ν.Δ. αναφορικά με τη διετία και το έλλειμμα και απευθυνόμενος προς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είπε:

    «Αποδέχεται η κυβέρνηση αυτά που λένε βουλευτές της Ν.Δ. ότι το ΠΑΣΟΚ «φούσκωσε» το έλλειμμα του 2009; Γιατί αν είναι έτσι, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί παίρνουμε όλα αυτά τα μέτρα για να μειώσουμε ένα έλλειμμα που δεν υφίσταται!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλάους Ρέγκλινγκ: Ποιο λάθος του ΔΝΤ; Εδώ το έλλειμμά σας το 2009 ήταν 15,6%!‏ (video)

    Συνέντευξή στους Νέους Φακέλους της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και το Νίκο Χρυσολωρά έδωσε ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, αναφερόμενος και στο θέμα που έχει προκύψει με το λάθος του ΔΝΤ.
    Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος...
    ...παραδέχθηκε ότι οι προβλέψεις του ΔΝΤ αποδείχθηκαν προβληματικές αλλά δεν έδειξε να θεωρεί ότι το θέμα που έχει προκύψει είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

    Επέλεξε μάλιστα να σταθεί και να θυμίσει ότι το έλλειμμα της Ελλάδας το 2009 άγγιξε το 15,6%, δείχνοντας ότι ο εκτροχιασμός στα χρόνια του Νέρωνα Καραμανλή ευθύνεται για όσα βιώνει σήμερα η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή