Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τα Σκόπια δεν ακούνε τίποτα για τον Μάκαρο...


Νέο διπλωματικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Μάκη Ψωμιάδη φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ. 


Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έκδοση του πρώην μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας για την υπόθεση των στημένων αγώνων και οι αρχές των Σκοπίων εξακολουθούν να «κωφεύουν» στα αιτήματα των ελληνικών αρχών προκειμένου να λογοδοτήσει ο Μάκης Ψωμιάδης και για την κακουργηματική πράξη της υπεξαίρεσης. 

Τρεις φορές χρειάστηκε να απευθυνθεί στις Σκοπιανές αρχές η Εισαγγελία Εφετών, στέλνοντας το σχετικό φάκελο με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα αλλά ουδεμία απάντηση έλαβε. Η «σιγήν ιχθύος» που τηρείται όλο αυτό το διάστημα από τις αρχές των Σκοπίων, θεωρείται πλέον ως κωλυσιεργία, αφού ουσιαστικά απομακρύνει χρονικά ολοένα και περισσότερο τη δίκη του Μ. Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.

Έτσι, η Εισαγγελία (τμήμα εκδόσεων) αναγκάστηκε να αναζητήσει «βοήθεια» από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Εξωτερικών σε μια προσπάθεια να εξαντληθεί κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να «σπάσει» τη σιωπή των αρχών των Σκοπίων ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα των ελληνικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου