Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το αβγό του φιδιού, βαρίδι για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία τοποθέτηση – Βόμβα για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα προχώρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης στο Facebook, ο οποίος την ημέρα της τραγικής για πλείστους λόγους επετείου των Ιμίων, όπου έχασαν την ζωή τους τρεις Έλληνες αξιωματικοί, έγραψε πως κατά την άποψή του ονομάζονται …Καρντάκ, όπως δηλαδή αποκαλούν τη βραχονησίδα οι Τούρκοι!
Το αβγό του φιδιού, βαρίδι για τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως χαρακτηριστικά, ο ίδιος αναφέρει, τα Ίμια κατά την παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβαναν μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες,
σημειώνοντας πως τα Ίμια «είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο», φέρνοντας τον εαυτό του με αυτόν τον τρόπο, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον τουρκικό εθνικισμό, ….με το τουρκικό «αυγό του φιδιού»!
FB1
Και συνεχίζει λέγοντας, πως «το επεισόδιο στα Ίμια αποτελεί την πιο ευφυή επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών που είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων».
FB2
Σε άλλο σημείο ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει, πως «μια ριζοσπαστική αντιεθνικιστική κομμουνιστική Αριστερά θα απαιτούσε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων που κοστίζουν ζωές και χρήμα, αλλά και να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια».
πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου