Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Ξήλωσαν» τον Στ. Παπασταύρου


Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο Σαμαράς μετά την εμπλοκή του συμβούλου του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

«Ξήλωσαν» τον Στ. Παπασταύρου
Την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού προκάλεσε η εμπλοκή του συμβούλου του, κ. Σταύρου Παπασταύρου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Το newsbomb.gr με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα έφερε στο φως το… βίο και την πολιτεία του κ. Παπασταύρου.
Το όνομά του εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε υπόθεση «ειδικού» ενδιαφέροντος, εγείροντας ερωτηματικά καταρχήν για το ποιος είναι ο πραγματικός του ρόλος.
Το πιο περίεργο είναι πως για τον κ. Παπασταύρου υπάρχει μια διακομματική “omerta”, καθώς κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν δείχνει διάθεση να «ψάξει» τα πεπραγμένα του κ. Παπασταύρου.
Μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του newsbomb.gr, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε χθες να τον… «ξηλώσει» και τον παύσει από τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ.
Επίσημα από τον πρωθυπουργό δεν έχει εκφραστεί μέχρι στιγμής δυσαρέσκεια για τον κ. Παπασταύρου, ωστόσο στελέχη του Μαξίμου επισημαίνουν πως ο κ. Σαμαράς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον κ. Παπασταύρου.  
Ο κ. Παπασταύρου εντούτοις εξέδωσε χθες νέα ανακοίνωση για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον φέρουν συνδιαχειριστή του λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Ο κ. Παπασταύρου επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του, ενώ δηλώνει ότι η οικογένειά του διατηρούσε έναν λογαριασμό στην τράπεζα HSBC, ο οποίος έκλεισε πριν από οκτώ χρόνια.
Ο κ. Παπασταύρου προαναγγέλλει, μάλιστα, μηνύσεις, προκειμένου να υπερασπιστεί την υπόληψή του.
Η ΝΔ ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των νέων γραμματέων που αναλαμβάνουν καθήκοντα, ανάμεσα στα οποία ήταν και αυτό της Ελίζας Βόζενμπεργκ που έκανε την έκπληξη αναλαμβάνοντας τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού.
Ωστόσο στη θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων την οποία κατείχε ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται πλέον ο Ιωάννης Σμπιρλής.
Διαβάστε επίσης: 


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/280131/xilosan-ton-st-papastayroy#ixzz2LQPzJjhl

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου