Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Βρέθηκε κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του εφοπλιστή Αδαμόπουλου;


Βρέθηκε κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του εφοπλιστή Αδαμόπουλου;
Δεκαοχτώ χρόνια πέρασαν από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Έλληνα εφοπλιστή Γιώργου Αδαμόπουλου και ενώ κανείς δεν είχε αποδεχθεί την αμύθητη κληρονομιά του, έρχεται μια 53χρονη από την Κύπρο, η οποία υποστηρίζει πως είναι κόρη του και ζητά το μερίδιο της.Ωστόσο η υπόθεση είναι πολύ μπερδεμένη, αφού εμπλέκονται πολλά πρόσωπα.
Ένα κύκλωμα που εμφάνιζε τον εφοπλιστή ζωντανό για εννέα χρόνια, αλλά και μία ανιψιά που κρύβεται στα Σκόπια και δεν κάνει αποδοχή της κληρονομιάς
Η κληρονομιά είναι αμύθητη, πάνω από 1 δισ. ευρώ, μία έπαυλη στο Κεφαλάρι, ένα πολυτελές ρετιρέ σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, ένα κατάστημα 400 τ.μ., ενώ υπάρχει και δεκάδες τραπεζικοί λογαριασμοί σε Ελλάδα, Ελβετία, Λονδίνο και Αλεξάνδρεια.
Σύμφωνα με την Espresso η γυναίκα από την Κύπρο ζητά την εκταφή του Αδαμόπουλου και την εξέταση DNA, προκειμένου να αποδείξει πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθινά. Η ίδια υποστηρίζει πως η μητέρα της είχε γνωρίσει τον επιχειρηματία, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του και έκαναν σχέση, η οποία μάλιστα κράτησε για αρκετό διάστημα. Ωστόσο όταν ο Γιώργος Αδαμόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στην Αλεξάνδρεια, την άφησε. Η νεαρή κοπέλα όμως είχε μείνει έγκυος και όσο και αν προσπάθησε τότε να τον εντοπίσει δεν τα κατάφερε και η οικογένεια της υποχρεώθηκε να τη στείλει στην Αυστραλία προκειμένου να μην δημιουργηθεί σκάνδαλο.
Τελικά η μητέρα της λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, αποκάλυψε την αλήθεια στην κόρη της, η οποία αμέσως ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να εντοπίσει τον βιολογικό της πατέρα.
Ο περίεργος θάνατος του 74χρονου επιχειρηματία και το κύκλωμα που τον παρουσίαζε ζωντανό
Ο Γιώργος Αδαμόπουλος μετά από ένα ατύχημα που είχε το 1994 στην Αλεξάνδρεια μεταφέρθηκε στην Ελλάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, ωστόσο εκ τότε τα ίχνη του χάθηκαν και το 2003 ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής έλαβε μία ανώνυμη επιστολή, πως ένα κύκλωμα εμφάνιζε τον επιχειρηματία ζωντανό για εννέα χρόνια και εκμεταλλευόταν την περιουσία του.
Ο ερευνητής ισχυρίζεται πως τα μέλη του κυκλώματος είναι υπεράνω κάθε υποψίας (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιδιοκτήτες γραφείων τελετών) και αδίστακτοι, γι' αυτό και η μέχρι σήμερα μοναδική και νόμιμη κληρονόμος, όχι μόνο δεν έχει αποδεχθεί την κληρονομιά, αλλά έχει εξαφανιστεί και κρύβεται στα Σκόπια.
πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου