Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Μαγκούφης μάγειρας μετανάστης στην Γερμανία...

Ως ένα ακόμη θύμα της κρίσης παρουσιάζεται ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης. Όχι πως δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ και του κόβουν το ρεύμα αλλά να: είναι διαφορετικό να έχεις μάθει να ζεις με 8.000 ευρώ τον μήνα ως βουλευτής και άλλο να πέσεις στο επάγγελμα την ώρα που αυτό γνωρίζει κρίση. 
Ο κ. Μαγκούφης λοιπόν, μη μπορώντας να τα βγάλει πέρα με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στη χώρα μας αποφάσισε να ξενιτευτεί στη Γερμανία όπου θα εργαστεί ως... μάγειρας.

Ο πρώην βουλευτής Τρικάλων γνωστοποίησε την πρόθεσή του προ ημερών μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της περιφέρειάς του. Εξήγησε ότι όταν έμεινε χωρίς βουλευτική έδρα εστράφη στο επάγγελμά του, αυτό του πολιτικού μηχανικού, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει δουλειές.

Ωστόσο ο κ. Μαγκούφης, όπως αποκαλύπτει ο "Βηματοδότης", είναι διατεθειμένος να ακυρώσει την απόφασή του περί μετανάστευσης, εάν καταφέρει να πουλήσει τις τρεις από τις πέντε μεζονέτες που του έμειναν απούλητες στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων: «Πρόκειται για προνομιακή περιοχή, είναι ευκαιρία, της δίνω μόνον 1.200 ευρώ το τετραγωνικό. Εάν έχω ρευστό δεν χρειάζεται να πάω μετανάστης στη Γερμανία και να ασχοληθώ με τη γαστρονομία», έλεγε σε βουλευτές, χθες, στο Εντευκτήριο της Βουλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου