Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους"!!!



-ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 -Η ΨΗΦΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Ν.3838/2010 ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ 



Δεν είναι αστείο!

Ακριβώς 12 μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών αποφάσισαν να κάνουν εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων με τη "διαγραφή όσων στερήθηκαν το εκλογικό δικαίωμα κατόπιν ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους"!!!
Δηλαδή, μιλάμε για τους μετανάστες του νόμου Ραγκούση που ακύρωσε η Δικαιοσύνη.

Στις 23 Απριλίου 2012 ζήτησαν από τους Δήμους να διαγράψουν τους συγκεκριμένους μετανάστες από τα μητρώα τους, αφού πρώτα παραλάβουν τις εν λόγω αποφάσεις και στη συνέχεια οι δήμοι να ενημερώσουν το υπουργείο για τα περαιτέρω. Επειδή όλοι εδώ ζούμε και γνωρίζουμε τους ρυθμούς που κινείται το κράτος πιστεύει κανένας ότι πρόλαβαν να κάνουν την εκκαθάριση;

Όχι βέβαια, αφού ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν. Και μεταβιβάζουν την ευθύνη στους δικαστικούς αντιπροσώπους των εκλογικών τμημάτων, τους οποίους σύμφωνα με το έγγραφο οφείλει να ενημερώσει ο Αντιπεριφερειάρχης! Μιλάμε δηλαδή για απίστευτα πράγματα. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι λένε στο χωριό μου.

Ποιος διασφαλίζει λοιπόν ότι δεν θα ψηφίσουν οι μη έχοντες πλέον την ελληνική ιθαγένεια; Ουδείς εκτός από τους πολίτες και τους εκλογικούς αντιπροσώπους. Αν δείτε λοιπόν μαυριδερός ή άλλον με σπαστά ελληνικά ειδοποιείστε την Αστυνομία. 

Ψηφίζει παράνομα!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου