Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η "Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής" στον Τούρκο Πρόξενο

Στην Αθήνα κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν. Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν μαθαίνουν διότι τα λεγόμενα "μεγάλα" μέσα ενημέρωσης, Τύπος και ηλεκτρονικά, αποφεύγουν να ασχολούνται διότι,
συνήθως, έχουν "άλλες δουλειές". Έτσι αφήνουν στην Άγκυρα να κάνει παιχνίδι μόνη της στο γήπεδο που λέγεται Θράκη. Μερικοί εδώ και χρόνια; έχουν χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου αλλά τα δύο πρώην "κόμματα εξουσίας", ΠαΣοΚ και Ν.Δ. με τόσα χρόνια διακυβέρνησης στην πλάτη τους εφάρμοσαν πολιτικές που οδήγησαν την Τουρκία σε πλήρη αποθράσυνση και τους Θρακιώτες σε απόγνωση για το αύριο. Όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή για την ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας και εμείς εδώ στον νότο δεν την γνωρίζουμε και ελάχιστα ενδιαφερόμαστε. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ για να καταλάβετε... Σημειώνουμε ότι δεν το πειράξαμε καθόλου γι' αυτό δεν υπάρχουν εισαγωγικά στο "Τουρκική Νεολαία Κομοτινής". Υπενθυμίζουμε ότι η Συνθήκη της Λωζάνης δεν αναγωρίζει "τουρκική μειονότητα" αλλά "μουσουλμανική". Παρά ταύτα η Τουρκία επιμένει να την αποκαλεί  "τουρκική". Το ίδιο πράττουν και πολλοί μουσουλμάνοι υποψήφιοι και εκλεγμένοι πολλών ελληνικών κομμάτων...   
 
"Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής επισκέφτηκε τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς.
Τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ. Σ. και του ελεγκτικού συμβουλίου της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, στα πλαίσια των επισκέψεων αβροφροσύνης, πραγματοποίησαν στις 6 Απριλίου την πρώτη τους επίσκεψη, στον πρόξενο της Τουρκίας Μουσταφά Σάρνιτς.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και οι υπόλοιποι διοικούντες του συλλόγου, επισκέφτηκαν τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς στο γραφείο του και τον ενημέρωσαν για τις προσπάθειες του συλλόγου και για τα μελλοντικά τους σχέδια σχετικά με κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η 45 λεπτών συνάντηση διεξήχθη μέσα σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα. 

Στην δήλωση που έκαναν στην εφημερίδα Μπιρλίκ είπαν : "Ως νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ και που ελεγκτικού συμβουλίου, όπως σε κάθε περίοδο έτσι και τώρα, πραγματοποιούμε επισκέψεις γνωριμίας σε διάφορους φορείς και συλλόγους. Μια από αυτές πραγματοποιήσαμε σήμερα στον πρόξενο κύριο Μουσταφά Σάρνιτς. Φυσικά οι επισκέψεις μας σε διάφορους φορείς και συλλόγους θα συνεχιστούνε τις επόμενες εβδομάδες. Πιστεύω πως ήταν μια επωφελής και αποδοτική επίσκεψη".


Πηγή:  http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου