Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Δολοφονική συμμορία Πακιστανών πουλούσε προστασία σε χωράφια της Κρήτης! 
Στα χέρια των αρχών έπεσαν τρεις από τους τέσσερις Πακιστανούς που... το έπαιζαν "καπετάνιοι" στο Τζερμιάδο, θέλοντας να πουλήσουν "προστασία" στους εργάτες που απασχολούνται στα χωράφια.
Οι συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή τους που αναζητείται, χθες το μεσημέρι επιτέθηκαν με μαχαίρια σε τρία άτομα.


Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 30, 27 και 30 ετών, συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου και του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και κατηγορούνται για εκβίαση, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, οπλοκατοχή - οπλοχρησία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, 

Ειδικότερα, ο 27χρονος, οι 30χρονοι καθώς και ένας ακόμα ομοεθνής τους, απαιτούσαν από τους τρεις Πακιστανούς, να ρυθμίζουν το χρηματικό ποσό των ημερομισθίων που θα λαμβάνουν για αγροτικές ή άλλες εργασίες και να καταβάλλουν σ΄ αυτούς, το προκαθορισμένο ποσό των 100 ευρώ κάθε μήνα, ώστε να... τους επιτρέπουν να εργάζονται στην περιοχή.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και βγήκαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα οι τρεις Πακιστανοί εργάτες, ηλικίας 25, 32 και 25 ετών να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Ο 25χρονος και ο 32χρονος εξακολουθούν να νοσηλεύονται, ενώ στον άλλο 25χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε από το Νοσοκομείο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
πηγή: eglimatikothta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου