Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ξανά ο πρώην συνεργάτης του Ντ.Κάμερον, Άντι Κούλσον


Στην Αγγλία και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν χαρίζουν κάστανα ούτε στους προστατευόμενους των πρωθυπουργών. Όχι διότι συνελήφθη να λαμβάνει "δωράκια" αλλά ακόμη και ως ύποπτος ψευδορκίας. Στην Ελλάδα,
πολύ δύσκολα μπαίνει κάποιος φυλακή. Κι αυτό είναι μείζον πρόβλημα του ελληνικού πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό...
 Ο Άντι Κούλσον λοιπόν, πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Ντέιβιντ Κάμερον, συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία, θεωρούμενος ύποπτος για ψευδορκία.
Ο 44χρονος Κούλσον, πρώην διευθυντής της εφημερίδας News of the World την περίοδο 2003-2007, συνελήφθη από επτά αστυνομικούς στο σπίτι του στην περιοχή Ντάλγουιτς του Λονδίνου, νωρίς το πρωί σήμερα.
Θεωρείται ύποπτος για ψευδορκία στη δίκη του Τόμι Σέρινταν το 2010. Ο πρώην ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σκοτίας, Τ. Σέρινταν, καταδικάστηκε για ψευδορκία σε δίκη που σχετιζόταν με υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης από τη News of the World. 
Σε αυτή τη δίκη είχε καταθέσει και ο Άντι Κούλσον, ο οποίος οδηγήθηκε στη Γλασκώβη, όπου θα ανακριθεί. 
Τον Ιούλιο του 2011 ο Άντι Κούλσον είχε συλληφθεί ως ύποπτος για συμμετοχή σε παράνομες υποκλοπές τηλεφωνημάτων και για διαφθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου