Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κηδεύτηκε ο πρώην δήμαρχος Πύλου, Γιάννης Βρεττάκος



Κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στην Πύλο, την αγαπημένη του "πριγκίπισσα του Νότου", ο πρώην δήμαρχος Πύλου Γιάννης Βρεττάκος, ο οποίος πέθανε
το βράδυ της Δευτέρας στο Ωνάσειο σε ηλικία 78 ετών. 
Κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία για τον άνθρωπο και το δήμαρχο Βρεττάκο μίλησε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, για τον άνθρωπο και οικογενειάρχη μίλησε ο γιος του Παναγιώτης. «Συνέδεσε το όνομά του με το σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων έργων, όπως ο βιολογικός», είπε ο Δ. Καφαντάρης και σημείωσε τη σύνεση, τις διοικητικές ικανότητες, την οξυδέρκεια και το μεράκι του εκλιπόντος για την αγαπημένη του Πύλο.
Τον Γ. Βρεττάκο συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, ο πρώην νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Παναγής Κουμάντος, σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος και πλήθος κόσμου.
Ο Γιάννης Βρεττάκος, είχε μανιάτικη καταγωγή (από την περιοχή του Γερολιμένα) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πρακτόρευση πλοίων. Διετέλεσε δήμαρχος Πύλου επί τρεις τετραετίες (1982 -1986 και 1990 -1998).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου