Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ σπρώχνουν την Αριστερά στην εξουσία;


Ποια είναι η Αλήθεια;


Έκπληκτοι οι σκεπτόμενοι πολίτες αλλά και οι πολιτικοί αναλυτές, παρατηρούμε πολιτικά φαινόμενα και γεγονότα που είναι, το λιγότερο, άκρως περίεργα για να μην  είναι και ύποπτα.
Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες ενός  πολιτικού ... παροξυσμού.
Κάθε μέρα «θα συμβεί»  ένα «γεγονός» που  προκαλεί απορίες, τόσο για την ύπαρξή
του όσο και για τη «δημιουργία» του. Δηλαδή, όσο κι αν είναι αναξιόπιστο το «διπολικό πολιτικό σύστημα», όσο κι αν έκλεψε, άφησε ανοχύρωτη την Ελλάδα και, τελικά,  παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εγκαθιστώντας την «Τρόικα» ως υπερκυβέρνηση, δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι δεν έχει στο οπλοστάσιό του τα μέσα εκείνα που θα το επέτρεπαν να διαιωνίσει την κυριαρχία του.  
Με άλλα λόγια «κάποιοι» ανέβασαν  τους αφελείς, άπειρους και φιλόδοξους νεανίσκους στο τρένο και  το άφησαν χωρίς μηχανοδηγό ενώ έμπαινε σε επικίνδυνη κατηφορική στροφή.
Πρακτικά, άραγε τι θα συμβεί αν «η Αριστερά»  του  παιδαρίου αναλάβει την εξουσία σε μια τόσο δύσκολη εποχή; Ποιος θα σταματήσει το τρένο που ΗΔΗ τρέχει με 200 χωρίς φρένα και τους μισούς τροχούς; Ποια αφανή κέντρα είχαν την φαεινή ιδέα της ομαδικής «αυτοκτονίας» των   ιδεολόγων της… δεξιάς τσέπης και καρδίας;
Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:  Ο… απερίσκεπτος νεανίσκος, αυτός που θα μας έφερνε πετρέλαιο από τον… Ούγκο Τσάβες (μήπως το είδε κανείς;),  που ξαφνικά έγινε… και αρχηγός, θα αντιληφθεί άραγε  τη φάκα με το  τυρί; Θα  αντιληφθεί  τον γκρεμό  και θα πηδήξει από το τρένο… εγκαίρως;
Μάλλον  αναπόφευκτο μοιάζει το γεγονός αν κρίνει κανείς από τους «συμβούλους» αντιεξουσιαστές που διψούν για… ματωμένη εξουσία.

Το πρόβλημα είναι  η ΑΛΕΚΑ!
Τι θα κάνει; Θα ικανοποιηθεί σε μία πιθανή αύξηση  των εκλογικών αποτελεσμάτων;                   Κι ύστερα τι θα κάνει την… αύξηση ; Θα συνεργασθεί  με τον… Τσίπρα και τον… Κουβέλη ;  Από απίθανο έως και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ αδύνατο φαίνεται. Και τότε;
Τότε θα φανεί η ΓΥΜΝΙΑ της νεοδομούμενης. .. Αριστεράς , σε αγαστή(;)  συμπόρευση με τους σκληροπυρηνικούς  «κοκκινομάτες » και  χωρίς φύλλο συκής.
Το θέαμα είναι αποκρουστικό και σαν σκέψη…
Έτσι δεν είναι διόλου ανεδαφικό το σενάριο που μιλά για ξεγύμνωμα των αριστερών κομμάτων μέσα στο καλοκαίρι. Δηλαδή, παίρνουν καλά ποσοστά και τους πασάρουν την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης. Δεν μπορούν να συνεννοηθούν και περνάμε ένα καλοκαίρι… μούρλια. Μετά το αδιέξοδο και αφού οι δανειστές θα πιέζουν πανταχόθεν, προκηρύσσονται εκλογές (Σεπτέμβριο ίσως) και τότε το δίπολο ΠαΣοΚ – Ν.Δ. παίζουν τα ρέστα τους. Ο λαός εγκλωβισμένος και βλέποντας πως ούτε με την Αριστερά γίνεται κάτι καλό για τον τόπο, είτε δεν πηγαίνει στην κάλπη, οπότε οι ψήφοι των κομματικών των «δύο» τους δίνουν μεγάλα ποσοστά που τους επιτρέπουν να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, είτε πηγαίνουν και ψηφίζουν ένα από τα δύο κόμματα που παρουσιάζονται ως η μόνη εγγυημένη λύση.
Δηλαδή, μήπως οι εκλογές αυτές είναι σχέδιο εξόντωσης της Αριστεράς και μάλιστα εν γνώσει ενός κορυφαίου τμήματός της;

O  …Aόματος! (που δεν έλαβε επίδομα... τυφλότητας!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου