Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παρακμή και ανικανότητα

-Η "επιστολή  Καμμένου" αποκαλύπτει την παρακμή της Ελλάδας -Διαψεύδει ο Π. Καμμένος, γνήσια λέει η Προεδρία της Δημοκρατίας! 



Ζόφος, ερασιτεχνισμός, καραγκιοζιλίκι και άλλοι πολλοί χαρακτηρισμοί μπορούν να προστεθούν σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται αυτές τις ημέρες για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Στις συναντήσεις και συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπερέχουν οι τακτικισμοί, η πληθώρα προτάσεων άνευ ή μετά διαστρεβλωμένων νοημάτων και, κυρίως, απουσιάζει η Πατρίδα, ο Λαός και το Συμφέρον τους! 

Αποδεικνύεται χωρίς ιδιαίτερη βάσανο ότι αυτό που περνάμε είναι η κορύφωση μιας παρακμιακής διαδικασίας που έχει ξεκινήσει πολλές δεκαετίες πριν. Και τώρα, οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Παιδείας μπορούν να κατανοήσουν το Μέγα Έγκλημα που διέπραξαν εις βάρος της Γλώσσας και την Παιδείας αυτού του λαού. Το ίδιο οφείλουν να πράξουν και όλοι οι λοιποί που συμμετείχαν στο πολιτικό παιχνίδι και δόμησαν μια κοινωνία, της οποίας αυτοί όλοι είναι καθρέπτης της, παράγκα! 
Το τελευταίο κρούσμα είναι "η επιστολή Καμμένου" (ανυπόγραφη) προς τον Πρόεδρο   της Δημοκρατίας, την οποία διαψεύδουν και οι δυο πλευρές! 
Αν αυτό είναι σοβαρή αντιμετώπιση μιας κρίσης τότε...
Επί του πρακτέου όμως, ή ο Καμμένος λέει ψέματα ή η Προεδρία της Δημοκρατίας, η οποία αν ισχύει η άποψη Καμμένου τότε έχει συνεργήσει στο αδίκημα "πλαστογραφία μετά χρήσεως" οπότε πρέπει να ασκηθούν διώξεις αυτεπάγγελτα! 
Αν η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι χαλκείο εγγράφων, τότε ο Πρόεδρος θα πρέπει να διατάξει εσωτερική έρευνα για να εντοπιστεί ποιος ήταν αυτός που κατασκεύασε έγγραφο και το παρουσίασε ως γνήσιο! 
Πέραν των άλλων με αυτά τα μυαλά πηγαίνουμε και συζητάμε στο εξωτερικό για το μέλλον της Χώρας και του Λαού της! 

Διαψεύδει 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκαθαρίζουν ότι: "στη συνάντηση με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συζητήσαμε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά που μας δημοσιοποιήσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και τα οποία έχουν ανέβει στο Διαδίκτυο μέσω του facebook του προέδρου του κινήματος, κ. Πάνου Καμμένου και που σύντομα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμα φορά δηλώνουν ότι τα πάντα τα διαχειρίζονται ενώπιον του ελληνικού λαού και όχι εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.
Οι πλαστογράφοι επανήλθαν». 
Επίσης, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, διέψευσε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τη ΝΕΤ και σύμφωνα με τα οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συζητούσαν τη συνεργασία σε μία κυβέρνηση υπό προϋποθέσεις.
Το υποτιθέμενο έγγραφο του Πάνου Καμμένου προς την Προεδρία της Δημοκρατίας, που αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Enikos.gr, αναφέρει ότι αν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, το κόμμα θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση με την προϋπόθεση να αναλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων. 
Από την πλευρά του ο κ. Ζώης υποστήριξε ότι αυτά τα στοιχεία είναι προϊόν της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε φωτογραφίες του επίμαχου εγγράφου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου