Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης οι δύο Έλληνες που χτύπησαν τον Ολλανδό στη Μονεμβασιά



Συνελήφθησαν δύο ντόπιοι, ηλικίας 48 και 45 ετών, κάτοικοι Μολάων Λακωνίας, οι οποίοι χειροδίκησαν και τραυμάτισαν 78χρονο Ολλανδό, επί 15 χρόνια μόνιμο κάτοικο στην περιοχή. 
Οι δύο συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαΐου, από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος Μολάων Λακωνίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για απρόκλητη σωματική βλάβη και εξύβριση. 
Επιπλέον, κατηγορούνται για παράνομη κατοχή δύο κυνηγητικών όπλων και ξιφιδίων, τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι τους παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Τον 78χρονο επρόκειτο επισκέφθηκαν σήμερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ο  Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηλίας Γεωργόπουλος, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Λακωνίας, Νικόλαο Ιωαννίδη, στον οποίο, εκφράζοντας τη λύπη τους για το ατυχές περιστατικό, ανακοίνωσαν την άμεση σύλληψη των δύο δραστών και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη.
Ο τραυματισμός του Ολλανδού συνέβη την Κυριακή στην παραλία Πορί της Μονεμβασιάς, όταν του επιτέθηκαν οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αγροτικό τους.
Ο 78χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μολάων και αργότερα μεταφέρθηκε στο  "Παναρκαδικό" Τρίπολης.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου