Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Όχι μόνο δεν κυοφορούσε εννιάδυμα αλλά δεν ήταν καν έγκυος!



Μεξικανή κυοφορεί εννιάδυμα, έξι κορίτσια και τρία αγόρια, σύμφωνα με όσα μετέδωσε την Πέμπτη ο σταθμός Televisaτο, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας. Η είδηση ανέφερε ακόμα ότι η έγκυος επ' ονόματι Κάρλα Βανέσα Πέρεζ από την πολιτεία
Κοαχουίλα, στα σύνορα με το Τέξας, έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο της πόλης Σαλτίλο.
Και επειδή τα περιστατικά αυτά είναι σπάνια τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έστρεψαν το ενδιαφέρον τους και υπενθυμίζοντας ότι το 2009, μια γυναίκα από την Καλιφόρνια έφερε στο κόσμο οκτάδυμα, προκαλώντας την προσοχή του κόσμου. 
Όμως δεν πέρασαν παρά δύο ημέρες για να αποδειχθεί ότι τ δημοσιεύματα για τη μεξικάνα που κυοφορεί εννιάδυμα είναι ψευδή, όπως εξ άλλου ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας. Η ψευδής είδηση είχε παραχθεί από την ίδια η οποία έδωσε σε αξιωματούχους στοιχεία, περιλαμβανομένου ενός βίντεο που απεικόνιζε μια εξέταση με υπέρηχο, δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στην μεξικανική πολιτεία Κοαουίλα. 
Μετά τα δημοσιεύματα οι τοπικές υγειονομικές αρχές προσέφεραν βοήθεια στη γυναίκα, την Κάρλα Πέρεζ, 32 ετών, από τη Βίγια Αρτεάγα, ανατολικά της πολιτειακής πρωτεύουσας Σαλτίγιο. 
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Πέρες συνέλαβε εννιάδυμα μετά την υποβολή της σε θεραπεία γονιμότητας, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από γιατρούς χθες αποκάλυψαν ότι δεν είναι καν έγκυος! 
Δεν έγινε σαφές γιατί η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, προέβη σε αυτόν τον ισχυρισμό, είπε η εκπρόσωπος του πολιτειακού υπουργείου Υγείας του Μεξικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου