Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Καρχιμάκης εναντίον Μαυραγάνη: Αποδεσμεύει καταθέσεις φοροπαραβατών και φυγαδεύουν τα λεφτά στο εξωτερικό


Ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρει σε κείμενο του στο facebook πως με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Μαυραγάνη αποδεσμεύονται τραπεζικές καταθέσεις που έχουν παραβεί φορολογικές διατάξεις και στη συνέχεια τα χρήματα φυγαδεύονται στο εξωτερικό. Ζητά μάλιστα από τον οικονομικό εισαγγελέα Πεπόνη να ελέγξει την βασιμότητα των καταγγελιών του στα πλαίσια της δικαιοδοσίας του.
Το κείμενο που ανέβασε σε facebook και twitter ο Μιχάλης Καρχιμάκης έχει ως εξής: 
«ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΈΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΜΕΓΆΛΟΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΈΡΕΤΑΙ ΌΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ.
Κ.ΠΕΠΟΝΗ ασκηστε έλεγχο στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας αν οι αποδεσμευμενες καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων ,απο τον υφυπουργό οικονομικών κ μαυραγανη ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ και αν διοχετευθηκαν για τους σκοπούς που ως δικαιολογία αποδεσμευτηκαν.
Κ.ΠΕΠΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ εισαγγελέα,ενεργοποίηστε τις διαδικασίες ελέγχου στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας,ζητώντας να ελεγξετε ,αν μετά την αποδέσμευση των ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ καταθέσεων φοροπαραβατων ,με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για τα έσοδα ,οι καταθέσεις που αποδεσμευτηκαν δεν φυγαδευθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ η αν τελικά διοχετευθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που τελικά αποδεσμευτηκαν.
ΖΗΤΉΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ.
1)απο όλους τους διευθυντές εφοριων όλης της χώρας διατελέσαντες και νυν,αν υπήρξαν αποφάσεις δικές τουςπου δεσμευσαν τραπεζικές καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων και αποφάσεις του υφυπουργού μαυραγανη που αποδεσμευσε αυτές τις καταθέσεις.
2)ΖΗΤΉΣΤΕ επίσης ,αφού συλλέξετε τα στοιχεία αυτά ,διασταύρωση με ΌΛΕΣ τις τράπεζες και την τράπεζα ελλαδος ,αν τα αποδεσμευμενα χρήματα των φοροπαραβατων φυγαδευθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ .
3)ΖΗΤΉΣΤΕ τέλος να ελεγχθει αν οι αποδεσμευμενες καταθέσεις των μεγαλοφοροπαραβατων απο τον κ.υφυπουργο οικονομικων χρησιμοποιήθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που αποδεσμευτηκαν.
Κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΕΆΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ …….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου