Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη Δευτέρα ο Ευ.Μεϊμαράκης για το δημοσίευμα

Έντονη είναι η ενόχληση του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων την περίοδο 2005-2008, η οποία, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές και το ΣΔΟΕ. Ο κ. Μεϊμαράκης τη Δευτέρα θα συναντήσει τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ζητήσει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Ο κ. Μεϊμαράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Ο κ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς ότι από τη Δευτέρα θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να διερευνηθεί ταχύτατα η υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΝΕΤ, ο πρόεδρος της Βουλής έθεσε στη διάθεση των τριών πολιτικών αρχηγών την παραίτησή του.

Στη δήλωση που είχε κάνει μόλις η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας ανέφερε: «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews. Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου