Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

«Έχουμε εμπειρία» διαφημίζει τη νομική του εταιρεία ο μετρ του παραδικαστικού Ευάγγελος Καλούσης

Τη νέα του ζωή, εκτός Κορυδαλλού ζει πλέον ο πρώην δικαστής Ευάγγελος Καλούσης, ένας από πρωταγωνιστές του "Παραδικαστικού Κυκλώματος" η δράση του οποίου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας συγκλόνισε την Ελλάδα.

Καταδικασμένος αρχικά -το 2008- σε κάθειρξη 20ετών που στην πορεία μετατράπηκε σε 12 χρόνια, αποφυλακίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του... 
Ο γνωστός στο πανελλήνιο και λόγω προτιμήσεών του στις δίμετρες Ουκρανές και Ρωσίδες, "δικαστής με τη μεζούρα", έχει εγκατασταθεί πλέον στα πολυτελή γραφεία του, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, όπου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πελάτες της νομικής εταιρείας του υπό την επωνυμία «Kaloussis & Partners».

Η νέα δραστηριότητα του κ. Καλούση είναι υπερσύγχρονη αφού διαθέτει καλαίσθητη ιστοσελίδα από την οποία είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα που  εξηγεί για ποιο λόγο πρέπει να προτιμηθούν οι υπηρεσίες του:
«Η μακρόχρονη προηγούμενη δικαστική εμπειρία και νομική παρουσία του ιδρυτή και διευθυντή της Ευάγγελου Α. Καλούση και η επιστημονική εξειδίκευση και δικαστική εμπειρία των τακτικών συνεργατών της, όλων ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ και έγκριτων ΝΟΜΙΚΩΝ καθώς και τεχνικών συμβούλων άλλων κλάδων, συνδυασμένες με την σε βάθος γνώση του αντικειμένου, εξασφαλίζουν την απόλυτη νομική προστασία του ενδιαφερομένου και - γιατί σε τελευταία ανάλυση αυτό είναι που «μετράει» - την αποτελεσματική και επιτυχή έκβαση του νομικού του προβλήματος».

Ειδικότητα επί παντός νομικού...  


Στην ιστοσελίδα που είναι τρίγλωσση (ελληνικά, αγγλικά και ρώσικα) περιγράφονται επίσης και οι τομείς των νομικών συμβουλών που παρέχονται:
-Γενικό αστικό δίκαιο - Αστικές συμβάσεις - Γενικά και Ειδικά θέματα Ενοχικού Δικαίου - Εμπορικό Δίκαιο - Θέματα Εταιρειών/Αξιογράφων/Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας - Πτωχεύσεις - Εμπράγματο Δίκαιο/Ακίνητα - Οικογενειακό Δίκαιο - Κληρονομικό Δίκαιο.
-Ειδικές Διαδικασίες και ειδικότερα: Αυτοκινητιστικές διαφορές - μισθώσεις (Αστικές και Εμπορικές) - Θέματα πιστωτικών τίτλων και αξιογράφων γενικότερα - Εργατικές διαφορές - Απαλλοτριώσεις - Θέματα αμοιβών - Ειδικά θέματα προστασίας της προσωπικότητας και των ΜΜΕ - Θέματα ιδιωτικής ασφάλισης - Θέματα Ιδιωτικού Δικαίου με εμπλεκόμενο το Δημόσιο - Θέματα εκουσίας δικαιοδοσίας.
-Θέματα Δικαίου Αναγκαστικής Εκτελέσεως - Κατασχέσεις - Πλειστηριασμοί.
-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μέτρα στα πλαίσια όλων των παραπάνω κλάδων.
-ΠΟΙΝΙΚΟ Δίκαιο (Προδικασία - Κύρια Διαδικασία - Αναιρετική διαδικασία) - Ειδικά ποινικά θέματα - Οικονομικά αδικήματα - Εγκλήματα βίας - Διαδικασία ποινικού συμβιβασμού - Ζητήματα εκτέλεσης ποινών.
-Ειδικό τμήμα για ζητήματα Αλλοδαπών - Οικονομικών μεταναστών, δραστηριότητα για την οποία σημειώνει: 
"Τέλος, ειδικό τμήμα νομικών συνεργατών της «ΚΡ» με εικοσαετή (από το 1993) εξειδικευμένη εμπειρία στο αντικείμενο, ασχολείται με όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αλλοδαποί - οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα, τα οποία εκτός από την γενική νομική φύση και δυσκολία τους, που συναντά μπροστά του οποιοσδήποτε πολίτης ανεξαρτήτως υπηκοότητας, απορρέουν από την είσοδο, παραμονή, και μετακίνησή τους στη χώρα, την εργασία και την κοινωνική τους ασφάλιση, το φορολογικό τους καθεστώς, την εν γένει καθημερινή τους ζωή και την έκδοση - απέλασή τους.
Έτσι αντιμετωπίζονται με μεγάλη ευαισθησία και υπευθυνότητα καταστάσεις σχετικές με τη νομιμοποίηση παρανόμων αλλοδαπών, την άρνηση χορήγησης και την ανάκληση άδειας παραμονής τους, τη δικαστική ή διοικητική τους απέλαση, τη διαδικασία πολιτικού τους ασύλου (για πρόσφυγες), τις αντιρρήσεις κατά της προσωρινής τους (για αστυνομικούς λόγους) κρατήσεως και την προσωρινής δικαστική τους προστασία εν γένει, και περαιτέρω καλύπτονται περιπτώσεις καθεστώτος ομογενών, πολιτογραφήσεις, περιπτώσεις εγκατάστασης, εργασίας και ασφάλισης αλλοδαπών εκτός Ε.Ε. σύμφωνα με τον νεότερο νόμο 3386/2005 και τις έως τώρα ρυθμίσεις του κοινοτικού δικαίου για τη μεταναστευτική πολιτική, κι ακόμη τα δικαιώματά τους σε ακίνητα παραμεθορίων περιοχών και τις ευνοϊκές οικονομικές υπέρ τους ρυθμίσεις εντός του ενοποιημένου ευρωπαϊκού νομοθετικού πλαισίου".

Ανάμεσα στις εξειδικευμένες δράσεις του γραφείου, η επίσκεψη στο οποίο γίνεται αυστηρά και μόνον μέσω ραντεβού, ξεχωρίζουν δύο, που δείχνουν ότι ο κ. Καλούσης, προφανώς δεν έχει ξεχάσει την δική του δημοσιότητα:
"Με ιδιαίτερη ευαισθησία αντιμετωπίζονται ζητήματα προστασίας της προσωπικότητας στα πλαίσια λειτουργίας των ΜΜΕ και πάσης φύσεως διαφορές που σχετίζονται με προσβολές από δημοσιεύματα ή ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και αφορούν αποζημιώσεις οποιασδήποτε μορφής περιουσιακής ζημίας ή ηθικής βλάβης που προκλήθηκε όπως παραπάνω".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου