Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Έψαχνε... βιαστή για τη γυναίκα του!


Έψαχνε βιαστή για τη γυναίκα του

Είχε φαντασίωση να βιάσουν τη γυναίκα του και είπε να το κάνει πράξη... 


Ένας 32χρονος από το Άινταχο, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη μετά από ανάρτηση δημοσίευσης, στην δικτυακή κοινότητα craigslist, απ΄όπου αναζητούσε βιαστή για τη γυναίκα του.
Ο ίδιος ομολόγησε πως δημοσίευσε αίτημα σε δικτυακό τόπο με το οποίο ζητούσε βιαστή για τη γυναίκα του. Η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στην κατηγορία "Τυχαίες συναντήσεις" ενότητα του δικτυακού τόπου και με τον τίτλο «Χρειάζομαι βοήθεια». Όπως έγραφε ο βιασμός ήταν μια ανεκπλήρωτη φαντασίωση της συζύγου του γι΄αυτό και προέτρεπε όποιον αναλάμβανε δράση να μην σταματήσει όσο κι αν αυτή αντιστεκόταν.
Το Σάββατο η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση κινδύνου από την κατοικία όπου διέμενε το ζευγάρι. Φθάνοντας στο σημείο βρήκαν έναν από τους επίδοξους βιαστές έτοιμο να εκπληρώσει την υποτιθέμενη επιθυμία της ανυποψίαστης συζύγου. Όπως δήλωσε η ίδια, εκείνη την ημέρα βρισκόταν μόνη στο σπίτι όταν δέχτηκε την επίθεση ενώ ο σύζυγος βρισκόταν στη δουλειά.
Την Κυριακή η άμεση δράση έλαβε δεύτερη κλήση από τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό και για μια ακόμη φορά η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια. Το γεγονός έβαλε σε υποψίες του άνδρες των Αρχών που μετά από έρευνα έφτασαν στον υπαίτιο και ηθικό αυτουργό που δεν είναι άλλος από το σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου