Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Σκληρός Γεωργιανός κακοποιός ο δράστης του εγκλήματος στη Φιλοθέη

Νέα στοιχεία έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με το προφίλ του δράστη του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε στις αρχές Ιουλίου με θύμα 69χρονη γυναίκα στη Φιλοθέη Αττικής. Το εκπληκτικό είναι ότι ενώ είχε κλειστεί στη φυλακή για κλοπή και του είχε απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα, ο Γεωργιανός επέστρεψε, διεύρυνε τη δράση του μέχρι που έφτασε στο έγκλημα! Αυτό που δεν διευκρινίστηκε είναι αν όταν αποφυλακίστηκε διώχθηκε από την χώρα ή απλώς του το έγραψαν σε κάποιο... χαρτί;

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ως εξής:
«Σας καλέσαμε εδώ σήμερα για να σας ανακοινώσω μια σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία της 69χρονης Ελληνίδας, που διαπράχθηκε την 09-07-2012 το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Φιλοθέης.
Δράστης είναι ένας 26χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (25-07-2012), στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και είχε σαν κίνητρο τη ληστεία.

Ο 26χρονος κατηγορείται επίσης ότι συμμετείχε στη ληστεία, που έγινε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης, το πρωί της Τετάρτης 30 Μαΐου 2012, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων και του εργάτη που απασχολούσαν. Οι δράστες, κατά τη διάπραξη της ληστείας, είχαν επιδείξει ιδιαίτερη σκληρότητα και είχαν προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες στα θύματα.
Επιπλέον, στον συλληφθέντα Γεωργιανό, ο οποίος είχε φυλακιστεί για κλοπή τέλη Φεβρουαρίου και αποφυλακίστηκε στις αρχές του Απριλίου, είχε επιβληθεί και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου