Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μαθήματα γκολφ στη Navarino Golf Academy


Απευθύνονται σε παιδιά 7-16 ετών


Η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, προσκαλεί τα παιδιά 7-16 ετών, να γνωρίσουν το γκολφ, μέσα από εβδομαδιαία μαθήματα που θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 10:00-11:00, από αύριο Παρασκευή  6 Ιουλίου.

Παράλληλα με το πρόγραμμα υποτροφιών που υλοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά, η Navarino Golf Academy ξεκινά ένα κύκλο μαθημάτων ειδικά για τα παιδιά της Μεσσηνίας για να μάθουν τις τεχνικές του γκολφ, τους κανονισμούς, πληροφορίες για τη διεξαγωγή των τουρνουά σε ειδικές τιμές (κόστος: 5 Ευρώ)  με στόχο να αγαπήσουν το άθλημα.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διεθνών οργανώσεων, παικτών και φίλων του αθλήματος από όλο τον κόσμο ενώ σταδιακά αναγωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς γκολφ διεθνώς. Πρόσφατα, το γήπεδο The Bay Course συμπεριλήφθηκε από το καταξιωμένο αμερικανικό περιοδικό Robb Report ανάμεσα στα “Best of the Best: Golf Courses”.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 27230 90200, 90202 και στο email: golf@costanavarino.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου