Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απάντηση του Ευ. Καλούση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Δελτίο τύπου υπογεγραμμένο από τον Ευάγγελο Καλούση εξέδωσε η εταιρεία “Kaloussis & Partners” σε απάντηση της ανακοίνωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με ημερομηνία 2.7.2012, με την οποία γινόταν λόγος για αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος και παράνομη λειτουργία της εταιρείας ως νομικής, ζητώντας ταυτόχρονα την άμεση εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να παύσει η λειτουργία της νομικής εταιρείας που έχει ιδρύσει ο αποπεμφθείς από το Δικαστικό Σώμα,
πρώην δικαστής.Το δελτίου υπογράφεται από τον ίδιο τον κ. Καλούση που χαρακτηρίζει διαστρεβλωτικά και ανακριβή τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η εταιρεία "Kalousis & Partners", ο ίδιος είναι νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων, με πιστοποίηση από την αρμόδια φορολογική αρχή. "Ουδέποτε ισχυρίστηκε, ούτε αναγράφεται σε κάποιο σημείο της ηλεκτρονικής σελίδας της "Kalousis &Partners" ότι είναι δικηγόρος, παρά μόνο ιδρυτής, μέτοχος και διευθυντής της", σημειώνεται στην απάντηση της εταιρείας και επισημαίνεται ότι ο Ευάγγελος Καλούσης δεν παρίσταται στα δικαστήρια.
"Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι με το υφιστάμενο νομικό, πλαίσιο, νομικές υπηρεσίες μπορούν να προσφερθούν όχι αναγκαστικά από δικηγόρους αλλά και από άλλους νομικούς επαγγελματίες, κατόχους της νομικής επιστήμης σε περισσότερο από επαρκή βαθμό, είτε αυτό αρέσει σε ορισμένου, είτε δεν αρέσει", καταλήγει η ανακοίνωση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου