Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ανήλικη έπεσε θύμα σωματέμπορων στο Ρέθυμνο

Ένα 16χρονο κορίτσι χρησιμοποιήθηκε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις τεσσάρων ανδρών, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, που πλέον ερευνούν μια νέα υπόθεση σωματεμπορίας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα και όπως καταγγέλθηκε από την 16χρονη από τη Βουλγαρία, δύο Πακιστανοί και μία γυναίκα, συμπατριώτισσά της, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν επίσης.
Η ανήλικη κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη, όπου υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις και των τεσσάρων ανδρών.

Μετά το περιστατικό και προκειμένου να διασφαλιστεί από τους τρεις σωματέμπορους η σιωπή του κοριτσιού για ό,τι έγινε, της έδωσαν το ποσό των 50 ευρώ.
Η 16χρονη, όμως, άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά τής συνέβησαν στο Τ.Α. Γεροποτάμου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των επτά ατόμων που εμπλέκονται, σύμφωνα με την καταγγελία, στο περιστατικό. Τη σχετική προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου