Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Προκαλούν Εμφύλιο με 5η Φάλαγγα Πακιστανούς

Έλεος, δεν υπάρχει πια μυαλό σ' αυτή τη χώρα;

Για πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα συντάχθηκαν με Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες (ο όρος χρησιμοποιείται διότι η πλειοψηφία τους δεν είναι νόμιμη και όση είναι σαφώς δεν ήλθε νόμιμα στην Ελλάδα) κατά έτερου ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ.), λειτουργώντας σαφώς αντιδημοκρατικά διοργάνωσαν πριν λίγο συλλαλητήριο στη Νίκαια, εναντίον του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και απαιτούσαν (οι λαθρομετανάστες!) να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή! Βέβαια η συγκέντρωση κατέληξε σε παταγώdη αποτυχία (ούτε καν 200 άτομα) και οι αντισυγκέντρωση πολιτών που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ήταν τριπλάσια σε μέγεθος από αυτή των ΣΥΡΙΖΑ, λαθρομεταναστών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατάφεραν να προσττέψουν τελικα τα γραφεία τους, καθώς ο όγκος τους δε επέτρεψε σε κανέναν να τα πλησιάσει. 
Θα πρέπει να διευκρινίσουμε υπογραμμίζοντας πως τα ίδια ακριβώς θα γράφαμε αν η Χρυσή Αυγή ζητούσε να κλείσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή του ΚΚΕ σε μια περιοχή
Αν το ΚΚΕ λατρεύει τον σφαγέα Στάλιν και είναι κατά του κοινοβουλευτισμού ή αν ο ΣΥΡΙΖΑ περιθάλπτει κουκουλοφόρους και εξτρεμιστές, αυτά είναι ζητήματα που θα τα κρίνουν οι πολίτες στις εκλογές. Από την στιγμή που ένα κόμμα είναι νόμιμο και η ψήφος του ελληνικού λαού το έχει οδηγήσει στην Βουλή των Ελλήνων, όλες οι άλλες ενέργειες που καταδικάζουν ή απαγορεύουν την πολιτική του δράση ακόμη και την ύπαρξή του, είναι απλά φασισμός/σταλινισμός/ναζισμός. Μα μία λέξη ολοκληρωτισμός! 
Κανείς δεν δικαιούται σε μία δημοκρατία να ζητεί να μην εξασκούνται νόμιμα δικαιώματα από νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς και με ευάριθμη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση, λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Έλληνες πολίτες της  Χρυσής Αυγής, αλλά χάρη στην επέμβαση της ομάδας περιφρούρησης του κόμματος δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια. Χαρακτηριστικό είναι ότι έφτασε να κάνει δήλωση κατά του ελληνικού κόμματος που συγκέντρωσε το 7% των ψήφων και είναι στο Κοινοβούλιο και ο... πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα! 
Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Ταβέντ Ασλάμ πρόεδρο της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα, «Οι Πακιστανοί δεν προστατεύονται από την Αστυνομία. Θέλω να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Οταν χτυπάνε τους μετανάστες, που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας». Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, ο Πακιστανός ζητά από την ελληνική αστυνομία να παρέμβει και να καταστείλει τις δραστηριότητες ενός κόμματος, το οποίο εκπροσωπείται στην Βουλή για να μην ενοχλούνται οι ομοεθνείς του, τους οποίους εν πάση περιπτώσει ουδείς ενοχλεί (και δεν πρέπει να ενοχλεί...) αν δεν κάνουν κάτι παράνομο ή δεν βρίσκονται παράνομα στην χώρα! Βεβαίως κάποιος πρέπει να ρωτήσει τον κ. Ασλάμ αν επιτρέπονται οι διαδηλώσεις ξένων στο Πακιστάν και ποια η συμπεριφορά των Πακιστανών στην φυλή των Καλάς που θεωρούν ότι είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου και δεν έχουν ασπαστεί το Ισλάμ. Επίσης, όλοι αυτοί οι αριστερίζοντες, γιατί δεν έχουν κάνει μια διαδήλωση διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά του Πακιστάν απέναντι στους Καλάς; 
Αλλά τί παράδειγμα να πάρουν οι Πακιστανο-αφγανοί και λοιποί συμπαρομαρτούντες όταν το πολιτικό κατεστημένο ενοχλείται από την παρουσία ριζοσπαστικών δυνάμεων στο ελληνικό Κοινοβούλιο και δεν μπορεί να αποδεχθεί ούτε καν την βούληση του ελληνικού λαού; Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Πρέπει να προστατεύσουμε το δικαίωμά μας να λέμε την γνώμη μας μέσα στην ίδια την πατρίδα μας για όλα αυτά που μας πληγώνουν και καλούμε τους πάντες να προστατέψουν τα γραφεία μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας".

1 σχόλιο:

  1. ΦΑΣΙΣΤΕΣ......ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή